Warberg-stjerne Trustpilot

Ansigtskirurgi

Ansigtet er vores visitkort til omverdenen og en vigtig del af den måde andre og du selv opfatter dig på. Du kan med alderen ændre ansigtstræk der får dig at se træt og uoplagt ud, så selvom du føler dig frisk og udhvilet, kan det muligvis opfattes anderledes. Mulighederne inden for ansigtkirurgi er mange og du vil ved en forundersøgelse få en grundig vejledning i, hvad der er det rigtige valg, netop for dig.

Mommy makeover warberg

Ansigtsløft

SLIP AF MED RYNKER OG SLAP HUD

Der kan være mange årsager til et ønske om et facelift. En af årsagerne kan blandt andet være grundet synlige alderstegn der har sat sig i huden, der blandt andet kan have medført dybe rynker, løs hud på kinderne eller fremtrædende muskelbånd på halsen. Uanset årsagen, er det noget vi hos Warberg Klinikken har meget erfaring inden for. De teknikker som Warberg Klinikken og den individuelle behandlingsforløb vi  benytter sikrer at du får et naturligt resultat.

Før/efter billeder

Hybrid
ansigtsløft

KOMBINATION MELLEM PDO TRÅDE OG KIRURGI

Et hybrid facelift er til dig der ønsker et facelift der adskiller sig fra det klassiske facelift operationen sker i kombination med kirurgi og PDO-tråde. Denne type facelift er til dig der har et ønske om et løft af løs hud på kinder, hals og kæbelinje og en reducering af rynker i ansigtet. Fordelen ved denne type facelifter, at får du en mindre arføring samt at du heler hurtigt og dermed hurtigere er på benene igen efter operationen.

Joy Warberg model

Før/efter billeder

Hals

SMUK OVERGANG MELLEM KÆBE OG HALS

Kosmetisk kirurgi på halsen, henvender sig til mennesker med f.eks øget, eller uheldig  fedtfylde under hagen (dobbelthage) og på halsen, løs hud på halsen (kalkunhals) eller mennesker som ønsker bare at optimere halsens udseende.

Kosmetisk kirurgi på halsen tilstræber at; 

  • Forme en lige og stram kæbelinje

  • Opstramme huden på halsen, huden under hagen og fjerne eventuelt lodret forløbene bånd.

  • Sikre en skarp vinkel på mellem kæbe og hals

Kosmetisk kirurgi på halsen udføres ofte i kombination med facelift og hybridfacelift og er kendetegnet ved spektakulære resultater med meget lidt synlige ar.

Før/efter billeder

Øjenbryn

FRISKE OG ÅBNE ØJENOMGIVELSER

Et brynløft foretages på baggrund af et ønske om et mere friskt og åbent udseende. Du vil med alderen miste både volumen og elasticitet i ansigtet, herunder også i panden. Dette kan medfører at du kan opleve at få en tung øjenbryn, som både kan genere kosmetisk men også fysisk. Ved et øjenbrynsløft lægges arret i  håret og det vil derfor være yderst diskret. indgrebet er simpelt men det gør en stor forskel for det friske udtryk.

Modelbillede-af-Stephanie

Før/efter billeder

WARBERG_Anna

Øjenlåg

FÅ ET FRISKERE OG MERE OPLAGT UDTRYK

Når man pludselig ikke ser lige så frisk ud som man føler sig, og ofte får at vide at man ser træt ud, kan én af årsagerne være tunge øjenlåg. Ved en øjenlågsoperationen fjernes den tyngende hud, så du får friskere og mere åbne øjenomgivelser. Hos Warberg Klinikken tilbyder vi øjenlågsoperationer med de skånsomste metoder, der sikrer stort set usynlige ar.

Det er muligt at få opereret både de nedre og øvre øjenlåg. Dette kan også gøre i samme operation. De nedre øjenlåg er det man ofter kalder poser under øjnene. Der er forskellige årsager til dette. Det er ofte en aldersbetingede og -ellers en genetisk disponeret faktor der spiller en rolle. Poser under øjnene kan give et udtryk af både træthed og uoplagthed, selvom at du ikke føler dig sådan.

Før/efter billeder

Øre

FÅ EN KORREKTION DER GIVER HARMONI OG SYMMETRI

Kosmetisk kirurgi på ørene henvender sig typisk til dem med store øre eller øre der står ud fra hovedet, samt dem der ønsker reduktion af øreflipperne. Dette kan være aldersbetinget eller efter piercinger. Ved denne operation tilstræbes  symmetrisk og normalt udseende øre.

Warberg model

Før/efter billeder

øre
Anna Warberg

Læbeløft

FÅ EN FYLDIG OVERLÆBE MED EN SMUK FORM

Et læbeløft er for dig der ønsker en permanent løsning til et løft af overlæben. Et læbeløft giver et mere ungdommeligt udtryk, da du får defineret og synliggjort den øverste læbekant. Det vil derfor også give dig et mere feminint udtryk.  Her slipper du får gentagne injektionsbehandlinger og i stedet opnår en vedvarende fyldig overlæbe.

Før/efter billeder

WARBERG_Anna

Fedttransplantation

BRUG DIT EGET FEDT TIL AT GIVE VOLUME

Med alderen mister kroppen naturligt fylde, det gør den specielt i ansigtet, hvorved huden bliver løsere hvilket kan resultere i at ansigtet ikke ser så frisk ud som det gjorde en gang. En anden årsag til manglende volumen i ansigtet kan også være efter graviditeter eller større vægttab. Uanset årsagen er det muligt at tilføje den manglende volumen til de ønskede placeringer i ansigtet igen. 

Ved at skabe mere fylde specifikke steder i ansigtet, opnåes et mere frisk og ungdommeligt udseende permanent.

Før/efter billeder

Dobbelthage
& kæbelinje

FÅ EN FEMININ OG MARKERET KÆBELINJE

Der kan være forskellige årsager til at man ønsker en fedtsugning af sin hage og kæbelinjen. En af de mest udbredte årsager skyldes genstridige fedtdepoter hvorved en fedtsugning er en mulighed for at imødekomme dit ønske. En fedtsugning af hage og kæbelinje giver dig en mere markeret kæbelinje samt fjerner dobbelthage og synligheden af blandt andet kalkunhals. Hos Warberg Klinikken har vi stor erfaring med fedtsugning af dobbelthage og laver mærkbart synlige resultater. 

Warberg model

Før/efter billeder

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.