Warberg-stjerne Trustpilot

Beauty for mænd

Kosmetiske behandlinger er ikke kun forbeholdt kvinder og antallet af mænd i vores klinik er støt stigende. Der er hos mænd en stigende interesse for at passe på og pleje sit ydre.  Mænd vælger ofte de behandlinger, der får dem til at se mere friske ud, men også dem der kan fremhæve deres maskuline ansigtstræk.

Beauty
for mænd

EFFEKTIVE BEHANDLINGER

Når mænd skal have kosmetiske behandlinger, er det vigtigt, at behandlingen får manden til at se maskulin ud. Altså lade mandens maskuline træk bestå, så han ligner sig selv. De mænd der kommer hos os har et ønske om at se friskere ud samt udstråle mere power og vitalitet. Om vejen dertil er gennem botox eller fillerbehandling, får du vejledningen i til den obligatoriske forundersøgelse. Her under finder du vores mest populære behandlingsområder.

Før/efter billeder

Rynker kan behandles med både filler og botox, alt efter hvor dybe de er. 
De områder vi typisk behandler på mænd er de vandrette rynker i panden, bekymringsrynken mellem brynene, furen fra næsen og ned til mundvigene og rynker omkring øjnene. Du vil til en forundersøgelse få en vurdering af hvad der vil være den bedste løsning for dig.

En markeret og kraftig kæbelinje har altid været associeret med maskuline egenskaber. Ønsker du en kraftigere eller blot en mere defineret kæbelinje, kan dette udføres med en Hyaluronsyre-filler-behandling. Du får et overslag på den nødvendige mængde filler, der skal bruges for at imødekomme dine forventninger, under forundersøgelsen.

Kraftige knogler og dermed også kraftige kindben signalerer maskulin styrke og bidrager til en “firkantet” ansigtsform. Kindbensforstørrelse kan udføres med Hyaluronsyre og tager ca 20 minutter.

Næsekorrektioner kan udføres effektivt med hyaluronsyrefillers. Behandlingerne kan udføres til skæv næseryg , “bump” på næseryggen og løft af næsetippen.

Render under øjnene associeres med træthed, sygdom og alderdom. En effektiv løsning på problemet, kan variere fra en simpel hyaluronsyre-filler-behandling, til kompleks kirurgi. Hos Warberg Klinikken mestre vi begge dele, hvilket gør at du får den bedste løsning. Ved denne type behandling er det vigtigt, at du får en kompetent vejledning.

Store symmetriske læber er maskulint! Læbeforstørrelse til mænd er i kraftig vækst og behandlingen kan udføres så det ser helt naturligt ud.

Et kraftigt hageparti kan i sig selv være et maskulint træk, især når hagen har en kløft. Men hagens størrelse influerer også længden på kæbelinjen, der også opfattes maskulint. En hageforstørrelse, med eller uden kløft, kan udføres med hyaluronsyre og tager ca 20 minutter.

PDO tråde kan bruges til at løfte huden i ansigtet og på kroppen. Du kan læse mere om ansigtsløftning med PDO-tråde, hvis trykker her.

Vi har flere kirugiske tilbud til mænd. Læs mere her

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.