Warberg-stjerne Trustpilot

Bryster

Bryster findes i mange former og størrelser, derfor er dit naturlige udgangspunkt altid vores afsæt. Vi tilbyder en lang række brystoperationer, hvad end det er ønsket om en forstørrelse, et løft eller en reduktion. Det vigtigste for os er at imødekomme din drøm om dine kommende bryster. Hos Warberg Klinikken er vi specialister i brystoperationer (BFO) og vi ser frem til at give dig en grundig og professionel rådgivning.

Brystforstørrende
operation med implantater

ØGET FYLDE OG RUNDE FORMER

Ved en brystforstørrende operation med implantater, er der flere muligheder for at opnå netop det resultat du går og drømmer om. Operationen henvender sig til dig som har et ønske om en forstørrelse af eget bryst. Ønsket om en brystforstørrende operation kan enten skyldes et større vægttab, et ønske om mere symmetri, tidligere graviditet eller at man fra naturens side har en lille barm.

Det er muligt at kombinere en brystforstørrende operation med transplantation af dit eget fedt, et brystløft eller en reduktion. Til forundersøgelsen vil du få grund og professionel vejledning i hvilken størrelse, profil og eventuel kombination af ovenstående, der skaber det bedste resultat for dig.

Før/efter billeder

Brystforstørrende
operation med eget fedt

FÅ NATURLIG FYLDE MED BLØDE FORMER

Brystforstørrelse med eget fedt vinder mere og mere indpas. Mange føler det tiltalende ikke at have et implantat i kroppen og man undgår de komplikationer der kan opstå ved implantater, fx kapseldannelse. Denne operation er til dig der ønsker naturlig fylde i en mindre barm eller dig der ønsker at genskabe fylde efter fx graviditet og amning. Fedtet der skal transplanteres, bliver som oftest taget fra mavens forside.

Før/efter billeder

Brystløft

GENSKAB ELLER FÅ
ET MERE VELPLACERET BRYST

Alle bryster er forskellige og derfor er der også flere forskellige årsager til, at man ønsker et løft på sine bryster. Et brystløft er er for eksempelvis til dig har fået et hængende bryst efter amning, vægttab eller blot en aldersbetinget årsag. Det kan også være til dig der fra naturens side har et stort og tungt bryst. Uanset årsagen vil vi stå til rådighed med den bedste løsning for dig.

Hos Warberg Klinikken bruger vi som én af de få klinikker en ar-besparende teknik, hvor arret kun løber lodret fra brystvorten og ud mod armhulen. Ved et brystløft er det muligt at kombinere med implantater hvis man ønsker øget fylde. Denne beslutning vil klinikkens kirurg guide dig igennem, så du træffer den helt rigtige beslutning.

Før/efter billeder

Brystreduktion

FÅ ET MINDRE BRYST UDEN GENER

Det kan for mange både være et helbredsmæssigt problem, der fører til ønsket om en brystreduktion. Det kan også skyldes, at du føler dig fysisk hæmmet og at du ikke føler dig tilpas i dit tøj eller under eller undertøj. Ved en brystreduktion aftales det mellem dig og kirurgen, hvor meget du ønsker fjernet. Derudover kan en brystreduktion også kombineres med de øvrige typer af bryst operationer som Warberg Klinikken tilbyder.

WARBERG_Mila

Før/efter billeder

Reduktion
af brystvorter

MINDRE OG MERE SYMETRISKE BRYSTVORTER

Denne operation er til dig der alene er generet af formen og/eller størrelsen på selve brystvorten eller det pigmenterde område omkring, kaldet areola. Denne operation alene er til dig, der er tilfreds med størrelsen og formen på dit bryst. Alternativ kan du vælge brystløft eller en brystreduktion, hvor brystvorten også bliver.

Før/efter billeder

Operation for
indadvendte brystvorter

VALGFRI KORT
OG PRÆCIS UNDERTITEL

Denne operation er til dig der har indadvendte brystvorter. For nogen er det et konstant problem og for andre forekommer det engang imellem. Der kan også være forskel fra højre til venstre brystvorte. Grunden til de indadvendte brystvorter skyldes enten, at udførselsgangene fra brystkirtlen er for korte, eller tilstanden skyldes at brystvorten er placeret højt, således at kirtelvævet trækker brystvorten ind. Sidstnævnte kan ses både naturligt, men især efter brystreducerende operation og brystløft.

WARBERG_Mila

Før/efter billeder

Hybrid
bryster

KOMBINATION MELLEM IMPLANTAT OG FEDT

Denne type operation er en kombination mellem en brystforstørrelse med implantater og en brystforstørrelse med eget fedt. Denne type operation henvender sig til dig der har et ønske om en øget fylde kombineret med en naturligt overgang på brystet. Implantatet tilfører fylden, imens dit eget fedt søger for en pænenere facon på brystet.

Før/efter billeder

Fjernelse af
implantater

FÅ FJERNET ELLER SKIFTET IMPLANTATER

Nogle ønsker at få fjernet sine implantater, dette kan fx skyldes gener eller at du ønsker et andet udtryk. Hvis sidstnævnte er tilfældet kombineres operationen typisk med udskiftning til nye implantater eller transplantation af eget fedt. Fjernelse af implantater kan også kombineres med et brystløft. Har du allerede implantater, er det en god ide at undersøgelse om/hvornår dit implantat bør fjernes.

WARBERG_Mila

Før/efter billeder

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.