Før/efter billeder

Før & efter
billeder

Få et indblik i
vores resultater

Vi forstår, at jagten på de helt rigtige look kræver inspiration og undersøgelse af visuelle resultater. På denne side, har vi sammensat billedegallerier af før- og efter billeder, på nogle af de indgreb og behandlinger vi foretager os. 

Se vores klinik &
mød vores personale

Vores mission på klinikken er at yde den højeste kvalitet af effektive kosmetiske behandlinger. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Du er derfor altid i trygge hænder hos os.

Kontakt
Warberg Klinikken
CVR 29077444

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Warberg Klinikken

Stamholmen 193F, 2.th 2650 Hvidovre

Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Copyright © Warberg Klinikken.