Warberg-stjerne Trustpilot

Kirurgi for mænd

Kosmetiske og kirurgiske behandlinger er blevet udbredt blandt mænd, der i højere grad ønsker at deres ydre, afspejler deres indre. Uanset om en uoverensstemmelse skyldes aldersrelaterede forandringer, en medfødt “familiesvaghed” eller uhensigtsmæssig livsstil, vil vi kunne vejlede og bistå dig i den mest effektive løsning.

Kirurgi mænd

Kirurgi
for mænd

EFFEKTIVE BEHANDLINGER OG RESULTATER DU KAN REGNE MED

Nedenfor, finder du de kosmetisk indgreb, vi oftest tilbyder vores mandlige patienter. Du kan læse mere om de enkelte indgreb og se flere før/efter-billeder i vores infocenter.

Før/efter billeder

Øjnene er det naturlige fokuspunkt i ansigtet. Derfor har de og øjenomgivelserne også stor kosmetisk vægt.
 
Øvre øjenlåg
– kan blive tunge af løs hud eller slappe muskler. Oftest buler fedtet frem i den inderste øjenkrog og det medfører et søvnigt og uoplagt udseende. 
Problemet kan korrigeres ved et mindre kirurgisk indgreb, der varer ca 30 min. og kan foregå i lokalbedøvelse. Nedre Øjenlåg
– kan være plaget af rynket hud, poser og rende, i varierende grader. skyggedannelsen forværrer mørkfarvningen, så renderne synes endnu dybere, hvilket typisk associeres med sygdom. Korrektion af disse tilstande kan foregå under et kirurgisk indgreb, som varer 1-2 timer og som typisk foregår i lokalbedøvelse med en rus.
 
En kraftig og lige kæbelinje er associeret med maskulinitet og vitalitet. Korrektion og opstramning af kæbelinjen, kan foretages som en del af fx et hybridfacelift, eller som særskilt indgreb, der varer ca 45 min og som foregår i lokalbedøvelse med en rus . 

– Den mest effektive, holdbare og præcise løsning på et løft af hals, under- og mellem-ansigt. Indgrebet kan  inkludere løft af området helt op til brynene og kan kombineres med øjenlågskirurgi, for “Full face rejuvenation”.

Indgrebet tager ca 2 timer og foregår som oftest i fuld bedøvelse.

Det bedste fra 2 verdner. kombinationen af PDO-tråde og kirurgi giver dig et meget effektfuldt facelift og efterlader kun MEGET korte ar og meget kort recovery-periode. Indgrebet tager ca 2 timer og foregår oftest i fuld bedøvelse. 

kosmetiske problemstillinger på halsen udgøres hovedsageligt at 2 typer; øget fedtfylde (dobbelthage) og løs hud, evt med lodrette bånd (kalkunhals). De mest effektive behandlinger af disse udfordringer, varierer fra fedtsugning, til hals-løft. arrene er lette at skjule og resultaterne ofte spektakulære, med en flot vinkel under hagen. Indgrebet kombineres ofte med facelift og hybidfacelift.

Fedtsugninger henvender sig til dem der har lokaliserede regioner med øget fedtmængde, der ønskes fjernet eller reduceret. Man kan godt få fedtsuget flere regioner under samme indgreb og de fleste af vores patinter får fedtsuget 2-4 regioner. Ofte behandlede regioner omfatter;
“Bh-dellen”, Maven forside, Hofter og lænd, men og “Man boobs” og “Butt toning”, som du kan læse om, særskilt.
Der må maksimalt suges 4 liter fedt.  

Årsagerne til “Man boobs” er mangfoldige og i denne sammenhæng ligegyldige. Når du læser dette, vil du bare vide at der kan gøres noget det, så det bliver pænt og lige. Det kan der! Nogle kan klare sig med fedtsugning, imens andre må supplere med kirurgisk fjernelse af kirtelvæv. og sjældnere hud. Eventuelle ar, skjules i overgangen mellem brystvorten og huden.

Opstramning af mavehuden, også kendt som “Tummy tuck” er den mest effektive måde at sikre en flad mave. Ved indgrebet, udføres den nødvendige fedtsugning, hvorefter mavemusklerne spændes op, hvis de er blevet slappe. Til sidst reduceres huden, så maven er flad og huden stram. arret skjules lavt under bukselinningen. Indgrebet tager ca 2 timer i fuld bedøvelse og kombineres ofte med fedtsugning af hofter og lænd.

Den maskuline bagdel er kendetegnet ved sin indtrækning af huden på siderne, især når musklerne spændes. øget fedtfylde i denne region, slører de maskuline træk og gør bagdelen mere rund at se på – såkaldt “burgerbolle-røv”. Bagdelens form kan kontureres med fedtsugning af selve bagdelen og de omkringliggende områder – “Male butt lift. Operationen tager ca 3 timer og foregår i fuld bedøvelse.

Kosmetisk kirurgi på ørerne udgøres hovedsageligt af “store ører” eller “stritører”. Det er dog i stigende grad, efterspørgsel på reduktion af lange øreflipper efter “distention”. Alle indgreb på ørerne kan foregå i lokalbedøvelse. 

Hvis penis kurver/devierer for meget, under erektion, kan det være generende – også for den der eventuelt dyrkes sex med. tilstanden kan være medfødt eller komplikation til Peyronies sygdom. Deviation kan ofte korrigeres ved et indgreb, dertypisk tager ca 1 time og kan foregå i både lokal og fuld bedøvelse. 

Hvis du læser dette, har du sikkert allerede, været hos flere hudlæger og prøvet alt fra linementer og cremer, til alluminiunklorid eller Beta-blokker. Øget svedproduktion under armene, kaldet lokaliseret axillær hyperhidrose, rammer op til 5% af befolkningen. Tilstanden behandles ofte effektivt med Btx, som skal gentages hver 6. måned. Derfor tiltrækkes mange mænd af en mere permanent kirurgisk løsning, hvor man reducerer antallet af svedkirtler og derved nedsætter svedproduktionen under armene for altid. Indgrebet tager ca 30 minutter og foregår i lokalbedøvelse med en rus.

PDO-tråde kan bruges til løft og træk på hele kroppen, men finder fortrinsvis anvendelse i ansigtet, hvor de typisk bruges til brynløft, kindløft og nedre ansigtsløft. Trådløftet henvender sig til dem, der ønsker et løft, men som ikke er parat til et kirurgisk indgreb. Behandlingerne tager ca. 30-45 minutter og foregår i lokalbedøvelse. Minimum syv dage før trådløftet skal du have været til en forundersøgelse. 

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.