Warberg-stjerne Trustpilot

Om os

WARBERG PERSONALE
OG KLINIKKEN

I klinikken i Hvidovre foretager vi både kirurgi og injektionsbehandlinger. Klinikken er nyistandsat i 2019 og er meget lys og rummelig. På trods klinikkens størrelse på 330kvm, findes der stadig en hyggelig og varm stemning.

Kommer du for at prøve implantater til en brystforstørrende operation, har vi et “prøverum” hvor du kan give dig god tid til at beslutte dig for den rigtige størrelse.

Der er gode og gratis parkeringsforhold hele døgnet. Klinikken ligger lige ved afkørsel 21 på Amagermotorvejen og dermed nem at komme til, uanset hvor du kommer fra. Benytter du offentlig transport, kan du fra Friheden station tage bus nr 200S. Klinikken er beliggende på 2. Sal med elevator.

Der er også mulighed for at benytte Green Mobility lånebiler, der har holdeplads på Stamholmen cirka 400 meter fra klinikken.

Hvis du ikke finder svar under vores givne operationer, anbefaler vi at du går ind i vores FAQ for at finde dine svar.

Personale

Filipe De Medeiros - SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI hos warberg klinikken
Filipe De Medeiros - SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI hos warberg klinikken

Filipe De Medeiros

SPECIALLÆGE I PLASTIKKIRURGI

Filipe de Medeiros er født og opvokset i Danmark. Han er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2002 og er både dansk og norsk speciallæge i plastikkirurgi. Filipe de Medeiros har beskæftiget sig professionelt med kosmetisk kirurgi, kosmetiske behandlinger og anti-aging siden 2006. Filipe udfører alle former for kosmetisk kirurgi og har mere end 2000 operationer bag sig. Han har opereret både i Danmark og udlandet og dygtiggør sig løbende ved at deltage i kurser og kongresser i udlandet. Dermed sikres, at Warberg Klinikken altid tilbyder de nyeste og bedste kirurgiske teknikker.

Filipe de Medeiros har lavet STPS-godkendte kurser i injektion af Hyaluronsyrefillers og botox, hvor han også selv underviste i de praktiske færdigheder. Filipe de Medeiros har, med sin plastikkirurgiske baggrund og mange års erfaring, et ualmindeligt godt kendskab til de nyeste og mest effektive kosmetiske og anti-age-behandlingstyper. Filipe de Medeiros benytter også ”Deep layer”-teknikker, der tilbydes de færreste steder i Danmark. Disse teknikker sikrer øget holdbarhed og langt mere naturlige resultater. Filipe er også certificeret til at udføre trådløft med Rainbow tråde og er den første i Danmark til at udføre denne skånsomme og effektive type ansigtsløft.

Lena Nørdgaard - SYGEPLEJERSKE hos Warberg Klinikken
Lena Nørdgaard - SYGEPLEJERSKE hos Warberg Klinikken

Lena Nørgaard

SYGEPLEJERSKE

Lena Nørgaard blev uddannet sygeplejerske fra Københavns sygeplejeskole i 2012. Inden sygeplejerskeuddannelsen har Lena arbejdet som konsulent og makeupartist hos Lancome. Efter at være færdiguddannet har hun i flere år været ansat på onkologisk afdeling på Rigshospitalet.

Lena har været med fra starten og er Warberg Klinikkens koordinerende sygeplejerske. Her kan hun nu kombinere sine kompetencer inden for det kosmetiske område med sygeplejen. Det er hende der svarer telefonen og mailen og du vil også møde hende i klinikkens reception samt til operationer.

Jessica - Sygeplejerske
Jessica - Sygeplejerske

Jessica Jensen

SYGEPLEJERSKE

Jessica blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2021 og blev kort tid efter ansat hos Warberg Klinikken. Jessica er primært i klinikken i Hvidovre, hvor hun står for driften og assisterer til operationen. Jessica er ved at blive oplært som kosmetisk sygeplejerske og vil snart kunne tilbyde injektionsbehandlinger med botox og filler.

Jessica er perfektionistisk og  lidt en “fagnørd” Hun har øje for det æstetiske hvilket gør hende til en super kosmetisk behandler.

Camilla Olesen

SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT

Camilla har arbejdet i sundhedssektoren siden 2006, primært indenfor det kirurgiske speciale. 
Du vil møde hende med et smil på læben – både i receptionen, på operationsstuen, før og efter din operation. 
Asrun Lilja Jonsdottir
Asrun Lilja Jonsdottir

Asrun Lilja Jonsdottir

OPVÅGNINGSSYGEPLEJERSKE

Asrun møder du på de dage hvor vi opererer i fuld bedøvelse. Hun hjælper til på operationensstuen og hun passer dig i opvågningen. Asrun har stor erfaring som sygeplejerske og er netop ved at videreuddanne sig til intensivsygeplejerske, så her er du i helt trygge hænder.

Ella Lademann
Ella Lademann

Ella Lademann

MEDICINSTUDERENDE

Ella er Warberg Klinikkens blæksputte og ingen opgave er for stor eller for lille til hende. I møder hende i receptionen og hun hjælper også til ved operationer. Ella studerer på nuværende tidspunkt også medicin.
malou redigeret

Malou Mikkelsen

Sekretær

Når du ankommer i klinikkens reception, er det Malou du møder. Hun sørger for at hjælpe dig godt fra start til din forundersøgelse, operation eller behandling. Malou hjælper også til med andre praktiske og administrative opgaver. 

Her finder du klinikken

Du er altid velkommen til at kontakte os vedr. spørgsmål og booking. Vi sidder også altid klar ved telefonen alle hverdage mellem kl.10- 12 og 14–15.30

Akutte henvendelser: Akutnummer er udleveret ved udskrivelsen.

Warberg Klinikken

Stamholmen 193F, 2.th
2650 Hvidovre

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.