Warberg-stjerne Trustpilot

Mommy makeover

Børn er den mest vidunderlige gave du kan få, men de sætter sine spor! Graviditeter, fødsler og amning ændrer kroppen for altid. Det er for de fleste, et forandret syn, at se sig selv i bikini eller i de kropsnære kjoler. Du har måske forsøgt med træning og kostændring, men du kan ikke genfinde glæden ved din krop. Har du det sådan og er det tid til at det er dig der i fokus?

Mommy
makeover

KOMBINATIONSKIRURGI
BRYSTLØFT | MAVESKIND | FEDTSUG AF HOFTER OG MAVE

For de færreste bliver kroppen den samme igen efter graviditet og amning. Nogle vælger at favne det og andre vælger denne løsning, for at finde tilbage til sit gamle jeg. Mommy Makeover (MMO) operationen er en kombination af et stort brystløft, en stor maveskindsoperation og en fedtsugning af mave og hofter. Der er også mulighed for eksempelvis at kombinere brystløftet med implantater, samt tilføje flere fedtsugningsområder. Alt dette taler du og kirurgen om, til en grundig og professionel samtale. Hos Warberg Klinikken har vi stor erfaring med MMO og vi søger for at du kommer trygt fra start og godt i mål.

Før/efter billeder

Hos Warberg Klinikken koster en Mommy makeover (MMO) operation 79.900 kr. En MMO indeholder en stor maveskindsoperation, stort brystløft og fedtsugning af mave og hofter. Du kan altid få skræddersyet en pakke til dig. Kontakt os gerne, hvis du har et specifikt ønske til din MMO.

Ja, du kan godt lave en afbetalingsordning hvis du ønsker at få foretaget en MMO. Du kan finansiere din operation helt rentefri gennem Resurs. Læs mere her 

Vi anbefaler en BMI omkring 25, hvis du skal have foretaget en Mommy Makeover. Dog vil det altid være en konkret vurdering af din kropsbygning, fedtfordeling og øvrige helbredstatus. Kontakt os gerne ved spørgsmål omkring dette.

Efter en Mommy makeover holder de fleste to ugers fri. Det afhænger af om du har et fysisk aktiv arbejde eller stillesiddende. Til din forundersøgelse, kan du få rådgivning i dette ud fra din jobsituation og indgrebets omfang.

Du kan begynde at dyrke sport efter ca. 4-6 uger. Det er dog vigtigt, at du starter stille og roligt ud og lytter efter din krop. Hvis du oplever ubehag eller smerte i forbindelse med en aktivitet, så bør du stoppe aktiviteten. Du kan gå ture, når du vil. Spørg gerne til forundersøgelsen, hvis du har spørgsmål til en bestemt sportsgren.

I vores billedgalleri kan du se eksempler på MMO operationer. Du kan også se enkeltstående maveskindsoperation, brystløft og brystforstørrende operationer (BFO). Se her

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.