Patientinfo

Her på siden kan du finde specifikke vejledninger for hver enkelt operation. I disse kan du læse mere om din kommende operation og finde svar på de oftest stillede spørgsmål. Det er vigtigt at du læser informationsmaterialet grundigt igennem inden din operation. Hvis du er det mindste i tvivl, vil vi meget gerne kontakte dig.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.


  • Naturlige resultater

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

  • God vejledning

  • Professionelt resultat

  • Fremhæver din naturlige skønhed

  • Altid i sikre hænder

Kontakt
Warberg Klinikken

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Warberg Hvidovre

Stamholmen 193F, 2.th 2650 Hvidovre

Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Copyright © Warberg Klinikken.