Warberg-stjerne Trustpilot

Patientinfo

Her på siden kan du finde specifikke vejledninger for hver enkelt operation. I disse kan du læse mere om din kommende operation og finde svar på de oftest stillede spørgsmål. Det er vigtigt at du læser informationsmaterialet grundigt igennem inden din operation. Hvis du er det mindste i tvivl, vil vi meget gerne kontakte dig.

Grundig information får dig trygt fra start

Hos Warberg Klinikken har du altid den samme plastikkirurg igennem hele dit forløb. Han vil følge dig lige fra første konsultation og indtil du kan afsluttes nogle måneder efter operationen. Kirurgen vil, sammen med klinikkens øvrige personale, gøre alt for at du føler dig i trygge hænder under hele dit forløb hos os.

Vi mener at en grundig information, giver dig de bedste forudsætninger for at kunne træffe den rigtige beslutning. Vi ønsker at informere vores kunder om sikkerhed, og vigtigheden i at vælge et sted til operationer og behandlinger, der overholder de regler, der bliver sat at sundhedsstyrelsen.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.