Warberg-stjerne Trustpilot

Rynkebehandling & opstramning

Disse behandlinger henvender sig til dig, der ønsker fjernelse eller minimering af rynker og dig der vil have en opstramning af huden. Behandlingerne du ser nedenfor, har hver især deres fordele, som kan variere alt efter hvilket område i ansigtet, det skal anvendes til. Behandlinger er ambulante og tager cirka 15-30 minutter og kan udføres på både kroppen og i ansigtet.

Botox

EFFEKTIV RYNKEREDUKTION

Rynker kan sagtens være charmerende, men de kan også få os til at se sure og trætte ud. Botox er meget effektiv til at behandle rynker i ansigtet. De typiske behandlede områder er vandrette rynker i pande, bekymringsrynker og smilerynker, men botox kan også bruges til at mindske tandkødssmil eller til kæbelinjebehandling hvor der skabes et mere hjerteformet ansigt.

Botox kan i øvrigt også bruges til svedbehandling, typisk armhuler og hovedbund.

 • VANDRET PANDE
 • BEKYMRINGSRYNKE
 • KRAGETÆER/SMILRYNKER
 • BRYNLØFT
 • BUNNIELINES
 • TANDKØDSSMIL
 • NEDADGÅENDE MUNDVIGE
 • AFSMALNING AF KÆBELINJE
 • HAGEKYNKER
 • LÆBELØFT
 • LODRETTE KALKUNBÅND PÅ HALSEN
 • SVEDBEHANDLING PÅ HOVED OG I ARMHULER

Før/efter billeder

Hyaluronsyre
fillers

PRÆCIS REDUKTION AF SPECIFIKKE RYNKER

Ønsker du at reducere specifikke rynker, eller områder, kan dette foregå med Hyaluronsyrefillers. Hyaluronsyre er kendt for sin evne til at skabe volumen, ved at suge vand til sig. Det øgede volumen og vandindhold i huden, reducerer rynkerne bidrager til en sundere teint.

Holdbarheden på hyaluronsyrefiller er 6-12 måneder.

Før/efter billeder

Sunekos

OPNÅ EN GLAT OG STRÅLENDE HUD

Sunekos er en af vores nyeste injektionsbehandlinger. Den regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin. sunekos indeholder en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for hudens spændstighed. Sunekos kan bl.a. bruges til reduktion af mørke rande og poser under øjnene, fine linjer og rynker i ansigtet, men også på brystet og løs hud på hænderne. Denne behandling virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet, ligesom Sunekos løfter huden og tilfører fugt.

Før/efter billeder

Profhilo

GENSKAB FUGTBALANCEN I DIN HUD

Profhilo er en injektionsbehandling der er særligt velegnet til områder med kreppet og løs hud. Denne behandling har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Profhilo adskiller sig fra traditionelle volumenprodukter, idet den har en mere flydende konsistens . Produktet vil fordele sig jævnt ud i huden og dermed udglatte fine linjer og rynker.  Profhilos unikke teknologi gør denne behandling velegnet til behandling af løs og kreppet hud på overarme, rynker på hænder og hals og bryst. Med Profhilo  hjælpes din hud til at regenerere og booste sig selv.

Før/efter billeder

Radiesse

KOLLAGEN-EKSPLOTION TIL DIN HUD

Denne behandlig er velegnet til dig der ønsker at forbedre din hudkvalitet i større eller mindre områder af ansigt og krop. Det aktive stof i Radiesse aktiviterer din egen kollegenproduktion betragtelig og øger dermed hudkvaliteten nu og her og på sigt.

Denne behandling kan med fordel anvendes hver halve år som en “sundhedskur” for din hud. Det fremtidsikre en flot, vital og spændstig hud.

Vil du booste din hud dagligt, kan du og prøve vores Beaute Pasifique Clinicel Booster 3.

Før/efter billeder

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

 • Naturlige resultater

 

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

 • God vejledning

 

 • Professionelt resultat

 

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 

 • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.