Fedtsugning og transplantation

Fedtsugning &
transplantation

En fedtsugning er til dig med øget fedtdepoter, fordelt uønskede steder på kroppen. Årsagerne til ønsket om en fedtsugning kan være mange. Det kan eksempelvis være for dig, der er genetisk disponeret og på trods af kostomlægning og motion har svært svært ved at komme problemet til livs. Dette fedt kan i samme operation evt translateres til ønskede området, for eksempelvis baller, bryst eller ansigt.

Fedtsugning
og Transplantation

Form og skulpturer din krop

 • Lægge
 • Ankler
 • Knæ
 • Lår yderside (ridebukser)
 • Lår inderside
 • Hofter
 • Lænd
 • Mavens forside
 • Talje
 • Bh-deller
 • Venusbjerg
 • Banana roles
 • Arme
 • Hals, hage og kæbelinje
 • Buffalo hump
 • Ryg

Før/efter billeder


 • Image

En fedtsugning er permanent, forstået på den måde, at man efterfølgende vil have sværere ved at tage på i de fedtsugede områder. En fedtsugning kan, udover at fjerne fedt, hjælpe med at forme kroppen som du ønsker den.

I forbindelse med en fedtsugning er det muligt at genanvende det sugede fedt og replacere det andre steder på kroppen, hvor du ønsker mere voulume. Efter fedtsugningen operenses fedtet meget skånsomt, så kun det rene fedt er tilbage. En fedttransplantation kunne eksempelvis foretages i forbindelse med Brazilian buttlift, brystforstørrelsemed eget fedt eller fedtinjektion i ansigtet.

Er du overvægtigt og ønsker hjælp til vægtab, så kan du læse mere om vores medicinassisteret forløb Warberg Vægttab.

Med en fedtsugning har du mulighed for at forme kroppen og forbedre dine proportioner. En fedtsugning er meget velegnet til at fjerne genstridige fedtdepoter ét eller flere steder på kroppen. Denne operation skal ikke ses som en slankekur og de flotteste resultater ses som regel på normalvægtige, der ikke kan komme af med lokale fedtdepoter. Typisk mave, hofter, yderlår og arme.Hos Warberg Klinikken anvender vi fedtsugningssystemet Body-Jet System. ​​Fedtcellerne løsnes fra maskinens vandtryk uden at de skades – modsat traditionel fedtsugning. Dette skaber mulighed for at genbruge fedtet til transplantation – som for eksempel brystforstørrelse eller BBL. Ligeledes giver fedtsugning med Body-Jet mindre blodansamlinger, hævelse og smerter efter proceduren, sammenlignet med traditionel fedtsugning.

Under den skånsomme fedtsugning bliver fedtet løbene opsamlet. Herefter startere en oprensningsproces og der til sidst kun er det rene fedt. Fedtet fyldes på sprøjter og injiceres med specielle kanyler ind i det ønskede område. Det forventes at 70% af fedtet overlever. Vi transplantere typisk til bryst, baller og ansigt.

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.


 • Naturlige resultater

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 • God vejledning

 • Professionelt resultat

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Kontakt
Warberg Klinikken

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Warberg Hvidovre

Stamholmen 193F, 2.th 2650 Hvidovre

Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Copyright © Warberg Klinikken.