Warberg-stjerne Trustpilot

Fedtsugning &
transplantation

En fedtsugning er til dig med øget fedtdepoter, fordelt uønskede steder på kroppen. Årsagerne til ønsket om en fedtsugning kan være mange. Det kan eksempelvis være for dig, der er genetisk disponeret og på trods af kostomlægning og motion har svært svært ved at komme problemet til livs. Dette fedt kan i samme operation evt translateres til ønskede området, for eksempelvis baller, bryst eller ansigt.

Mila_Warberg

Fedtsugning
og Transplantation

FORM OG SKULPTURER DIN KROP

 • LÆGGE
 • ANKLER
 • KNÆ
 • LÅR YDERSIDE (RIDEBUKSER)
 • LÅR INDERSIDE
 • HOFTER
 • LÆND
 • MAVENS FORSIDE
 • TALJE
 • BH-DELLER
 • VENUSBJERG
 • BANANA ROLES
 • ARME
 • HALS, HAGE OG KÆBELINJE
 • BUFFALO HUMP
 • RYG

Før/efter billeder

En fedtsugning er permanent, forstået på den måde, at man efterfølgende vil have sværere ved at tage på i de fedtsugede områder. En fedtsugning kan, udover at fjerne fedt, hjælpe med at forme kroppen som du ønsker den.

I forbindelse med en fedtsugning er det muligt at genanvende det sugede fedt og genplacere det andre steder på kroppen, hvor du ønsker mere volume. Efter fedtsugningen oprenses fedtet meget skånsomt, så kun det rene fedt er tilbage. En fedttransplantation kunne eksempelvis foretages i forbindelse med Brazilian buttlift, brystforstørrelse med eget fedt eller fedtinjektion i ansigtet. Vi anbefaler at du har en BMI under 30.

Er du overvægtigt og ønsker hjælp til vægttab, så kan du læse mere om vores medicinassisteret forløb Warberg Vægttab.

Med en fedtsugning har du mulighed for at forme kroppen og forbedre dine proportioner. En fedtsugning er meget velegnet til at fjerne genstridige fedtdepoter ét eller flere steder på kroppen. Denne operation skal ikke ses som en slankekur og de flotteste resultater ses som regel på normalvægtige, der ikke kan komme af med lokale fedtdepoter. Typisk mave, hofter, yderlår og arme.

Hos Warberg Klinikken anvender vi fedtsugningssystemet Body-Jet System. ​​Fedtcellerne løsnes fra maskinens vandtryk uden at de skades – modsat traditionel fedtsugning. Dette skaber mulighed for at genbruge fedtet til transplantation – som for eksempel brystforstørrelse eller BBL. Ligeledes giver fedtsugning med Body-Jet mindre blodansamlinger, hævelse og smerter efter proceduren, sammenlignet med traditionel fedtsugning.

Under den skånsomme fedtsugning bliver fedtet løbene opsamlet. Herefter startere en oprensningsproces og der til sidst kun er det rene fedt. Fedtet fyldes på sprøjter og injiceres med specielle kanyler ind i det ønskede område. Det forventes at 70% af fedtet overlever. Vi transplantere typisk til bryst, baller og ansigt.

En fedtsugning foregår ved, at plastikkirurgen indfører en kanyle i huden gennem et lille indstikssted i det område, der skal fedtsuges. Herefter sprøjtes der en væske ind, der er med til at slå fedtcellerne fri. Så sættes der sug til kanylen og fedtcellerne og væsken bliver suget ud af kroppen. Hos Warberg Klinikken anvender vi BodyJet giver en skånsom fedtsugning. Fedtcellerne bliver opsamlet i en beholder, så kirurgen kan hele tiden følge med i, hvor meget der fjernes, samtidig med, at han føler på huden med fingrene. Det lille indstikssted syes til sidst sammen med en tråd som fjernes efter 7-10 dage.

Det er meget forskelligt, hvor meget man taber sig efter en fedtsugning alt efter, hvor på kroppen man bliver behandlet. I Danmark finder der lovgivning omkring at der maks må suges 4 liter rent fedt.

Efter operationen kan man have ondt, især i det første døgn efter operationen. De følgende dage efter operationen hæver det opererede område op. Smerterne aftager gradvist gennem den første uge. Man vil dog fortsat være øm ved berøring. Du får udleveret en smerteplan fra klinikken, så du kan smertedække dig.

Den første uge eller to, vil du have ondt i det fedtsugede område. Du må gerne gå ture, men du skal undgå træning og hård fysisk aktivitet. Du må først gå i svømmehal, bade i havet eller tage karbad, når såret er helt lukket. Det er typisk efter 3-4 uger.  Du bør også undgå rygning efter operationen, da rygning øger risiko for infektion, langsom heling og grimme ar. Du kan forvente at se dig endelige resultat 3-6 måneder efter fedtsugningen.

Nej, de fedtceller, der bliver fjernet, kommer ikke igen. Men de fedtceller, du har tilbage i området, kan blive større, hvis du tager meget på efter operationen. Det er derfor vigtig at holde vægten hvis du ønsker at holde et godt resultat  i mange år. Et par kilo ekstra, vil formentlig ikke kunne spores, men tager du meget på, vil fedtet i området, du er suget, vokse.

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

 • Naturlige resultater

 

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

 • God vejledning

 

 • Professionelt resultat

 

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 

 • Altid i sikre hænder

Om vores
skønhedslinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.