Warberg-stjerne Trustpilot

Warberg Vægttab

Du har sikkert prøvet mange forskellige kure og har muligvis også flere vægttabsforsøg bag dig. Du ved udmærket at et “quick fix” ikke er løsningen, men at en reel indsats, med et skridt ad gangen, og en hånd af holde i, er vejen frem for at du kan opnå din drømmekrop.

Warberg Vægttab

Warberg klinikken tilbyder et vægttabsforløb, bestående af to forskellige steps. Du starter med et 20 ugers introduktionsforløb, hvor du oplæres i vægttabsmedicinen Wegovy eller Saxenda.  Efter de første 20 uger, evalueres om medicin har tilstrækkelig effekt.  Her efter får du tilbudt at fortsætte med et online vægttabsforløb, der guider dig i kost, træning og gode vaner.

Warberg Klinikken sygeplejersker er undervist i lægemidlerne Wegovy og saxenda og i at vejlede i brug af medicin.

Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

Er du interesseret i at vide mere om fedtsugning og fjernelse af overflødig hud, kan du læse mere her

 • Introduktion til vægttabsmedicin
 • Oplæring i at injicere vægttabsmedicinen samt optrapning
 • Recepter til vægttabsmedicin
 • Kontrolvejning og målinger efter 10 uger
 • Kontaktperson under forløbet
 • Prisen for 20 uger 3000kr.
 • Receptfornyelse efter 20 uger (1000 kr. for 3 måneder)
 • Obs du skal selv købe din medicin
 • 10 ugers online forløb
 • Introduktion til Sense kostprincipper
 • Bogen Sense 
 • Recepter til Saxenda eller Wegovy
 • Kontrolvejning og målinger efter 10 uger
 • Kontaktperson under forløbet
 • Prisen for 10 uger er 3500 kr.
 • Receptfornyelse efter 10 uger (1000 kr. for 3 måneder)

Programmet er udviklet af Julie Lykke, der blandt andet har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, efterfølgende har hun uddannet sig som personlig træner samt vanecoach. Programmet forløber sig over 10 uger hvor du efterfølgende vil have arbejdet så meget med dine udfordringer, at du er i stand til at vedligeholde en sund og rask livsstil efter forløbet. Forløbet giver dig de rette redskaber til at du selv kan reflektere og finde nye løsninger fremadrettet når du skal stå på egne ben igen.

Programmet indeholder 10 ugers motivation og træningsøvelser. Løbende under de 10 uger, vil du blive guidet igennem en større forståelse af din krops og dens behov for både bevægelse og kostændringer. Du vil uge for uge modtage nye og udfordrende mentale øvelser der hjælper dig med at sætte fokus på de rette elementer i dit liv, som til sidst skal sikre at du efter 10 uger, forstår din krop og dens behov. Det essentielle ved programmet er at du får opbygget nogle sunde vaner i din hverdag så du fremadrettet kan lever med en sund livsstil uden at tænke for meget over det.

Præperatet indeholder et stof, som er godkendt af både FDA, EU og Lægemiddelstyrelsen, til formålet. Medicinen er udviklet af danske Novo Nordisk. Saxenda kan hjælpe til vægttab ved at forstærke din krops måde at regulere appetitten på. Kroppen producerer en række appetitregulerende stoffer – et af dem er GLP-1. Præparatet virker på samme måde som GLP-1 ved at binde sig til og aktivere GLP-1-receptorer. Det medfører, at sultfølelsen mindskes og mæthedsfornemmelse samtidig øges, derfor spiser du mindre. De mest almindelige bivirkninger ved medicinen er kvalme, diarré, forstoppelse og opkastning. De forsvinder normalt efter nogle få dage eller uger.

Med vægttabsmedicinen er målet at tilpasse den rette mængde medicin der netop passer til din krop så du bibeholder en daglig mæthedsfornemmelse med så få bivirkninger som muligt. Denne regulering foretages i samråd med klinikkens sygeplejerske uge for uge. Klinikken følger doseringsskemaet der er udarbejdet af den danske producent.

Københavns Universitet og Hvidovre Hospital har præsenteret deres banebrydende resultater i verdens mest anerkendte medicinske tidsskrift. Her bevises det, at kombinationen mellem ovenstående Saxenda og fysisk aktivitet er vejen til varigt vægttab.

Læs mere om studiet om Saxenda her:

https://sund.ku.dk/nyheder/2021/01/forskere-finder-hemmeligheden-bag-at-fastholde-et-vaegttab/

Læs mere om studiet om Wegovy her:

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2032183

Vægttabsprogram

20 UGERS MEDICINASSISTERET VÆGTTABSFORLØB

Warberg klinikken tilbyder et 20 ugers vægttabsforløb, hvor du optrappes i vægttabsmedicinen. Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

Efter de 20 ugers introduktion, kan du fortsætte med medicinen i 3 mdr ad gangen – enten alene, eller sammen vores online kost- og motivaionsprogram.

For at deltage i vægttabsprogrammet skal du have en BMI over 30 eller en BMI på 27 og hertil have helbredsproblemer grundet overvægt. Eksempelvis sukkersyge, højt blodtryk, søvnapnø). Du skal også være fyldt 18 år og ikke være gravid, eller påtænke dig at blive imens behandlingen pågår.

Før/efter billeder

Både Wegovy og Saxenda er fremstillet af danske NovoNordisk. 

Saxenda (liraglutid) injektion 3 mg er en injicerbar receptpligtig medicin, der bruges til voksne med overvægt (BMI ≥27), som også har vægtrelaterede medicinske problemer eller fedme (BMI ≥30). Saxenda® bør bruges sammen med en kaloriefattig diæt og øget fysisk aktivitet. Saxenda injiceres dagligt.

Wegovy® (semaglutid) injektion 2,4 mg er indiceret som et supplement til en kaloriefattig diæt og øget fysisk aktivitet til kronisk vægtkontrol hos voksne med et initialt kropsmasseindeks (BMI) på ≥30 kg/m2 (fedme) eller ≥27 kg /m2 (overvægtig) ved tilstedeværelse af mindst én vægtrelateret komorbid tilstand (f.eks. hypertension, type 2 diabetes mellitus eller dyslipidæmi). Wegovy injiceres én gang ugentligt.

Både Saxenda og Wegovy er GLP-1-receptoragonister, hvilket betyder, at de virker ved at efterligne det naturlige GLP-1-hormon, som vores krop producerer. De indeholder dog forskellige aktive stoffer: Saxenda indeholder liraglutid; Wegovy indeholder semaglutid.

Medmindre du er en farmaceut eller medicinsk forsker, vil disse detaljer sandsynligvis ikke betyde meget for dig. Det vigtige at bemærke er, at både liraglutid og semaglutid er blevet grundigt undersøgt og er FDA-godkendt.

Både Wegovy og Saxenda virker begge ved, efterligne det naturlige GLP-1-hormon, din krop producerer. GLP-1, et inkretinhormon, frigives, når du spiser. Det retter sig mod områder af hjernen, der er involveret i at regulere appetit og fødeindtagelse og spiller en nøglerolle i styringen af ​​blodsukkerniveauet.

Priser på medicin i Danmark kan ændre sig fra dag til dag. Se dagspriser på både Wegovy og Saxenda. 

Ja, fra December 2022 er Wegovy godkendt til salg som vægttabsmedicin i Danmark og fåes under handelsnavnet på de danske apotekter.

Både Saxenda og Wegovy tages som en injektion i huden. Det kan være i maveskindet eller i låret. Hvis du kender en der tager medicin for sukkersyge er nålen identisk. Du mærker det næsten ikke.

Du får vejledning i hvordan du skal optrappe din medicin og finde den korrekte dosis for dig. Det er nemlig ikke alle der skal tage lige stor mænge.

Du vil få information om medicinens bivirkninger når du møder til forundersøgelse. De bivirkninger som de fleste oplever er fra mave og tarm. Det kan ofte reguleres ved, at være på den rette dosis.

Ja, hvis du går tilbage til samme kostindtag og vaner efter ophør af Wegovy eller Saxenda. Vores overbevisning er, at medicinen kan give ro til at få indarbejdet nye vaner. Derfra stammer vores samarbejde med Julie Lykke.

Det frarådes at blive gravid mens man tager Wegovy vægttabsmedicin. Det anbefales at man venter to måneder efter afsluttet indtag af medicinen.

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

 • Naturlige resultater

 

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

 • God vejledning

 

 • Professionelt resultat

 

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 

 • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.