Warberg Vægttab

Warberg Vægttab

Du har sikkert prøvet mange forskellige kure og har muligvis også flere vægttabsforsøg bag dig. Du ved udmærket at et “quick fix” ikke er løsningen, men at en reel indsats, med et skridt ad gangen, og en hånd af holde i, er vejen frem for at du kan opnå din drømmekrop.

Warberg Vægttab

 

Warberg klinikken tilbyder to forskellige forløb. Et 16 ugers vægttabsforløb, hvor du sideløbende med vægttabsmedicinen, også får et online vægttabsforløb der guider dig i kost, træning og gode vaner. Du kan også vælge et 12 ugers forløb, hvor du fravælger onlinemodulet, men oplæres i den medicinske behandling.

Warberg Klinikken sygeplejersker er undervist af producenten bag saxenda, danske Novo Nordisk, i at vejlede i brug af medicin.

Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

 • Introduktion til Saxenda
 • Oplæring i at injicere vægttabsmedicinen samt optrapning
 • Introduktion til kostprinciipperne Sense
 • Bogen Sense – Slank med fornuft
 • Adgang til online forløb 
 • Recepter til Saxenda
 • Kontrolvejning og målinger hver 4. uge.
 • Introduktion til Saxenda
 • Oplæring i at injicere vægttabsmedicinen samt optrapning
 • Recepter til Saxenda
 • Kontrolvejning og målinger efter 6 og 12 uger.

Programmet er udviklet af Julie Lykke, der blandt andet har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, efterfølgende har hun uddannet sig som personlig træner samt vanecoach. Programmet forløber sig over 10 uger hvor du efterfølgende vil have arbejdet så meget med dine udfordringer, at du er i stand til at vedligeholde en sund og rask livsstil efter forløbet. Forløbet giver dig de rette redskaber til at du selv kan reflektere og finde nye løsninger fremadrettet når du skal stå på egne ben igen.

Programmet indeholder 10 ugers motivation og træningsøvelser. Løbende under de 10 uger, vil du blive guidet igennem en større forståelse af din krops og dens behov for både bevægelse og kostændringer. Du vil uge for uge modtage nye og udfordrende mentale øvelser der hjælper dig med at sætte fokus på de rette elementer i dit liv, som til sidst skal sikre at du efter 10 uger, forstår din krop og dens behov. Det essentielle ved programmet er at du får opbygget nogle sunde vaner i din hverdag så du fremadrettet kan lever med en sund livsstil uden at tænke for meget over det.

Præperatet indeholder et stof, som er godkendt af både FDA, EU og Lægemiddelstyrelsen, til formålet. Medicinen er udviklet af danske Novo Nordisk. Præperatet kan hjælpe til vægttab ved at forstærke din krops måde at regulere appetitten på. Kroppen producerer en række appetitregulerende stoffer – et af dem er GLP-1. Præperatet virker på samme måde som GLP-1 ved at binde sig til og aktivere GLP-1-receptorer. Det medfører, at sultfølelsen mindskes og mæthedsfornemmelsen samtidig øges, derfor spiser du mindre. De mest almindelige bivirkninger ved Præperatet er kvalme, diarré, forstoppelse og opkastning. De forsvinder normalt efter nogle få dage eller uger.

Med dette Præperat er målet at tilpasse den rette mængde medicin der netop passer til din krop så du bibeholder en daglig mæthedsfornemmelse med så få bivirkninger som muligt. Denne regulering foretages i samråd med klinikkens sygeplejerske uge for uge. Klinikken følger doseringsskemaet der er udarbejdet af Novo Nordisk.

Københavns Universitet og Hvidovre Hospital har præsenteret deres banebrydende resultater i verdens mest anerkendte medicinske tidsskrift. Her bevises det, at kombinationen mellem ovenstående præperater og fysisk aktivitet er vejen til varigt vægttab. Læs mere om studiet her:

https://sund.ku.dk/nyheder/2021/01/forskere-finder-hemmeligheden-bag-at-fastholde-et-vaegttab/

Vægttabsprogram

16 ugers medicinassisteret vægttabsforløb

Warberg klinikken tilbyder et 16 ugers vægttabsforløb, hvor du sideløbende med vægttabsmedicinen, også får et online vægttabsforløb der guider dig i kost, træning og gode vaner. Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

Du kan også vælge et 12 ugers program med medicinen alene.

For at deltage i vægttabsprogrammet skal du have en BMI over 30 eller en BMI på 27 og hertil have helbredsproblemer grundet overvægt. Eksempelvis sukkersyge, højt blodtryk, søvnapnø). Du skal også være fyldt 18 år.

Før/efter billeder


 • Image

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.


 • Naturlige resultater

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 • God vejledning

 • Professionelt resultat

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Kontakt
Warberg Klinikken

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Warberg Hvidovre

Stamholmen 193F, 2.th 2650 Hvidovre

Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Copyright © Warberg Klinikken.