Warberg-stjerne Trustpilot

Brazillian Butt lift

Få en smuk velproportioneret timeglasfigur, med en Brazilian Butt Lift (BBL). Ved af fedtsuge området omkring ballerne og herefter transplantere det, skabes der en smuk feminin form. Hos Warberg Klinikken kan du både få en diskret forstørrelse til den mere volumniøse bagdel.  

Brazilian
Butt Lift med eget fedt

FÅ FJERNET UØNSKEDE OG SKÆMMENDE AR

Bagdelen kan med tiden blive fladere og i nogle tilfælde begynde at hænge. Dette kan skyldes at musklerne og fedtdepoterne svinder ind. Det kan også være at du er yngre, men fra naturens side har en fald bagdel eller mangler fylde på siderne. Ved en brazilian butt lift(BBL) fedtsuges typisk områderne omkring ballerne. Det vil sige ydrelår, lænd og området under ballerne (kaldet banana rolls). I nogle tilfælde er det nødvendigt at fedtsuge andre eller flere områder for at få en tilstrækkelig mængde. Dette er individuelt og kirurgien vil til forundersøgelsen vurdere hvad der skal til hos dig. Når fedtet er suget oprenses det skånsomt og herefter genindføres det strategisk i ballerne via en stump kanyle. Der efterlades ved denne teknik minimale ar.

Før/efter billeder

BBL er en forkortelse af Brazilian Butt Lift (numseløft). En BBL kan laves med implantater eller eget fedt. Hos Warberg Klinikken foretager vi BBL med eget fedt. Fedtet tages typsik fra lår, lænd og mave, hvorefter det oprenses og transplanteres til bagdelen. Formålet med BBL er at ’shape’ og skulpturere kroppen, så den får en mere ideel facon.

Prisen ligger fra 50.000 kr. Når du kommer ind til en forundersøgelse, taler vi om dine ønsker og forventninger og laver ud fra dette en individuel behandlingsplan. Du kan låne op til 60.000 kr. gennem vores finansieringaftale hos Resurs

En Brazilian butt lift er en permanent løsning. Du skal dog forvente at ca 30% af det transplanterede fedt forsvinder efter operaionen. I nogle tilfælde vil man foretage fedttransplantationen over to gange.

Lang de fleste kan få lavet Brazilian Butt Lift operation. Dog kan det være en hindring, hvis du er meget slank. Det kræver nemlig at du har nogle fedtdepoter, som fedtet kan tages fra. Dette forekommer dog yderst sjældent, da vi som regel godt finde noget fedt på mave, hofter og lår.

I Danmark er der meget klare retningslinjer for, hvordan et numseløft skal udføres samt hvem, der må udføre det. Langt de fleste komplikationer opstår i de tilfælde, hvor operationen er udført af læger, der ikke er uddannet og specialiseret indenfor plastikkirurgi. Hos Warberg Klinikken er vi specialister inden for BBL og til din forundersøgelse vil informere dig grundigt.

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Om vores
skønhedslinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.