Warberg-stjerne Trustpilot

Mindre indgreb

Herunder finder du de mindre kirurgiske indgreb vi tilbyder. Disse operationer er som oftest korte og kan foretages i lokalbedøvelse. Inden oprationen skal du møde til en konsultation hvor vores kirurg vil vejlede dig i hvad der vil være den bedste løsning for dig.

Joy Warberg

Ar
korrektion

FÅ FJERNET UØNSKEDE OG SKÆMMENDE AR

En arkorrektion er for dig der tidligere har været opereret, fået en skade eller en helt tredje ting, hvor ønsket er at forbedre arrets/skadens udseende. Ved en arkorretion er det altid individuelt hvordan vi hos Warberg Klinikken kan hjælpe dig, derfor får du en professionel og individuel samtale med kirurgen, hvorved i finder frem til den bedste løsning for dig. Vi bestræber os på at arret bliver så småt og usynligt som muligt.

Før/efter billeder

Fjernelse af
modermærke/godartet hudtumor

FJERNELSE AF MODERMÆRKER MED DISKRETE AR

Har du et modermærke som du ønsker fjernet, enten fordi det generer dig eller er skæmende, kan vi fjerne det kirurgisk. Vores plastikkirurg er specialist i at vurdere om modermærket er godartet, eller om der er en risiko for at det er ondartet. Fjernelse af modermærker og andre små hudforandringer kan i de fleste tilfælde foregå ambulant og i lokalbedøvelse. Er der indikation for at sende modermærket til patologisk undersøgelse, har vi også mulighed for det. Vi tager ikke imod henvisninger.

Før/efter billeder

Joy Warberg model

Fjernelse af
tatovering

HELT UDEN SYNLIGE RESTER

Har du fortrudt en tatovering, er det muligt at få den fjernet kirurgisk. Fordelen ved kirurgi er, at der ikke vil være efterladt noget synligt efter tatoveringen. Det er muligt at fjerne mindre tatoveringer. Her menes tatoveringer, hvor huden efterfølgende kan lukkes direkte efter fjernelse af tatoveringen. Kirurgi er derfor særligt egnet til fjerne tatoveringer de steder hvor huden er relativ løs.

Før/efter billeder

Svedreduktion
i armhuler

SLIP AF MED GENERENDE SVED

En høj svedproduktion i armhulene, kan være utroligt generende, og kan være hæmmende i sociale sammenhænge. Det kan samtidig skabe store bekymringer, for om man eksempelvis sveder i en given bluse, og om dette er synligt for andre. Det kirurgiske indgreb er permanent og kan foretages i lokalbedøvelse.

En midlertidig svedreduktion i armhuler, og andre steder på kroppen, kan opnås gennem indsprøjtning med botulinumtoksin, dette kan være velegnet, såfremt du er i en kortere periode i dit liv, føler svedsekretionen særligt generende. Botulinumtoksin behandlingen skal gentages med 3 – 9 mdr. mellemrum.

Før/efter billeder

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.

  • Naturlige resultater

 

  • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 

  • God vejledning

 

  • Professionelt resultat

 

  • Fremhæver din naturlige skønhed

 

  • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.