Warberg-stjerne Trustpilot

Sunekos

Her vil du finde alle relevante spørgsmål & svar

Hvad er Sunekos?

Sunekos er en helt ny injektionsbehandling som indeholder en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre der er helt afgørende for hudens spændstighed. Sunekos er en fillerbehandling der regenerere huden indefra som skinbooster effekt. Effekten sætter produktionen af kollagen og elastin igang, hvilket giver en hudfornyelse indefra. 

Sunekos kan både bruges som ovenstående, altså som en  skinbooster, men også til behandling af render under øjnene idet det også skaber fylde under huden. Derudover tilføjer sunekos fugt til huden, som samtidig bliver mere elastisk og løfter huden. Med sunekos får du glat og friskere hud. 

Hvad skal jeg være opmærksom på inden behandlingen? 

ifølge Dansk lovgivning om kosmetiske behandlinger, skal du komme til en forundersøgelse minimum 48 timer inden din behandling med Sunekos. Her gennemgår vi dine ønsker til behandlingen, og du vil blive informeret det om forventede resultat, risici og eventuelle bivirkninger. Forundersøgelsen er kun påkrævet første gang du skal have en ny behandling, som du ikke tidligere er forundersøgt til. Hvis du ønsker bedøvende creme på behandlingsområdet, bør du møde minimum en halv time inden det aftalte tidspunkt. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have for at opnå resultater? 

Den nødvendige mængde der skal til, for at opnå det ønskede resultat, er naturligvis en individuel vurdering. Du vil ved forundersøgelsen få et overslag over den nødvendige mængde filler, som behandleren skønner er nødvendig for at nå det ønskede resultat. 

Hvordan foregår behandlingen?

Eventuel bedøvelsescreme renses af. Inden vi går i gang med selve behandlingen, gennemgår vi igen mundtligt behandlingen og taler om det forventede resultat, risici og eventuelle bivirkninger. Styrelsen for patientsikkerhed har desuden pålagt alle kosmetiske behandlere at tage før-billeder inden behandlingen. Disse tages ved forundersøgelsen, eller umiddelbart inden behandlingen. Inden behandlingen, bliver du sprittet af, behandlingsområdet markeres. Herefter indsprøjtes sunekos, i det aftalte område, således at det bedst muligt virker som aftalt. Der er stor individuel forskel på, hvor smertefuld behandlingen opleves. Dog vil bedøvende creme eliminere smerterne i høj grad.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen? 

Du bør ikke modtage behandling med peeling, laser eller ultralyds baserede behandlinger, i dagene efter behandlingen, da dette kan ødelægge behandlingens virkning. 

Hvornår må jeg træne og dyrke sport? Hvad er den forventede holdbarhed?

Sport og træning bør undgås i det første døgn efter behandlingen. Du bør ligeledes undgå at have hovedet under hjertehøjde, også når du sover. Du må ikke bade i svømmehal, pool, hav eller sø de første 2-3 dage efter behandlingen. Sportsfolk og kvinder skal være opmærksomme på, at disse HA-produkter indeholder en aktiv komponent, der kan give et positivt resultat i en lægemiddelprøve. 

Hvad er bivirkninger og risici ved behandlingen?

Der er ganske få bivirkninger ved behandlingen med Sunekos. Der kan efter behandlingen forekomme hævelse og let rødme i det behandlede område. Hævelsen og rødmen forsvinder cirka efter 24-72 timer. Derudover kan der forekomme ømhed og mindre blå mærker fra indstiksstedet på huden. Hvis du er i blodfortyndende behandling er risikoen for blå mærker øget. Allergi ved Sunekos er sjældent men det kan vise sig som rødme og kløe. Hvis du bliver i tvivl efter en behandling kan du kontakte klinikken. Derudover er betændelse også en bivirkning, dog ses dette meget sjældent, hvis du oplever feber, rødme og varme i området er dette et tegn på infektion, og du skal dermed kontakte klinikken så vi kan be eller afkræfte symptomerne, og så eventuel behandling kan opstartes. 

Hvad er holdbarheden? 

Effekten af behandlingen holder op til 6 måneder. 

Opdateres 11.05.2022 Version 2.0

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.