Warberg-stjerne Trustpilot

Profhilo

Dokumenter

Artikler

Her vil der ligge nyttige artikler og links

Indlæg

Her vil der ligge indlæg fra os

Spørgsmål & svar

Her vil du finde alle relevante spørgsmål & svar

Hvad er Profhilo?

Profhilo er et volumenprodukt der kan bruges i blandt andet ansigt, hænder eller hals til at udglatte fine linjer, opstramning og samtidig genskabe/vedligeholde hudens elasticitet. Profhilo er adskiller sig fra andre volumeprodukter idet at Profhilo er tyndere i konsistens. 

Profhilo består af et sukkerstof der er fri for bindinger og derfor det reneste volumenprodukt på markedet. Derudover sikrer det også at produktet glattes ud og fordeler sig jævnt i det behandlede område. 

Hvad skal jeg være opmærksom på inden behandlingen? 

Ifølge Dansk lovgivning om kosmetiske behandlinger, skal du komme til en forundersøgelse minimum 48 timer inden din behandling med Profhilo. Her gennemgår vi dine ønsker til behandlingen, og du vil blive informeret det om forventede resultat, risici og eventuelle bivirkninger. Forundersøgelsen er kun påkrævet første gang du skal have en ny behandling, som du ikke tidligere er forundersøgt til. Hvis du ønsker bedøvende creme på behandlingsområdet, bør du møde minimum en halv time inden det aftalte tidspunkt. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have for at opnå resultater? 

Den nødvendige mængde der skal til, for at opnå det ønskede resultat, er naturligvis en individuel vurdering. Du vil ved forundersøgelsen få et overslag over den nødvendige mængde filler, som behandleren skønner er nødvendig for at nå det ønskede resultat. Det anbefales dog at få 2 Profhilo behandlinger i alt, med fire ugers mellemrum for et optimalt resultat. 

Hvordan foregår behandlingen?

Eventuel bedøvelsescreme renses af. Inden vi går i gang med selve behandlingen, gennemgår vi igen mundtligt behandlingen og taler om det forventede resultat, risici og eventuelle bivirkninger. Styrelsen for patientsikkerhed har desuden pålagt alle kosmetiske behandlere at tage før-billeder inden behandlingen. Disse tages ved forundersøgelsen, eller umiddelbart inden behandlingen. Inden behandlingen, bliver du sprittet af, behandlingsområdet markeres. Herefter indsprøjtes Profhilo, i det aftalte område, således at det bedst muligt virker som aftalt. Der er stor individuel forskel på, hvor smertefuld behandlingen opleves, men behandlingen er som sådan ikke smertefuld. Dog vil bedøvende creme eliminere smerterne i høj grad.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen? 

Du bør ikke modtage behandlinger med peeling, laser eller ultralyds baserede behandlinger, i dagene efter behandlingen, da dette kan ødelægge behandlingens virkning. 

Hvornår må jeg træne og dyrke sport? Hvad er den forventede holdbarhed?

Sport og træning bør undgås i det første døgn efter behandlingen. Du bør ligeledes undgå at have hovedet under hjertehøjde, også når du sover. Du må ikke bade i svømmehal, pool, hav eller sø de første 2-3 dage efter behandlingen. Sportsfolk og kvinder skal være opmærksomme på, at disse HA-produkter indeholder en aktiv komponent, der kan give et positivt resultat i en lægemiddelprøve. 

Hvad er bivirkninger og risici ved behandlingen?

Der er ganske få bivirkninger ved behandlingen med Profhilo. Der kan efter behandlingen forekomme hævelse og let rødme i det behandlede område. Hævelsen og rødmen forsvinder cirka efter 24 timer. Derudover kan der forekomme ømhed og mindre blå mærker fra indstiksstedet på huden. Hvis du er i blodfortyndende behandling er risikoen for blå mærker øget. Derudover er infketion også en bivirkning, dog ses dette meget sjældent, hvis du oplever feber, rødme og varme i området er dette et tegn på infektion, og du skal dermed kontakte klinikken så vi kan be eller afkræfte symptomerne, og så eventuel behandling kan opstartes. 

 

Hvad er holdbarheden?  

Profhilo integreres i vævet og allerede efter 3-4 uger efter behandlingen vil du kunne se synlige resultater. Når du har modtaget 2 behandling vil du opleve at fine linjer bliver udglattet og at du opnår mere elasticitet i huden. Der er meget individuelt hvor længe behandlingen holder, da det afhænger at hudens tilstand, alder og behandlingsområdet. Dog anbefales en behandling hver år for vedligeholdende og ellers hver 6 eller 8 måned, an på hudens tilstand.

02.05.2022 Version 2.0