Trådløft med PDO tråde

Trådløft med PDO tråde

Et trådløft er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Det vil sige at der hverken fjernes hud, eller skæres kirurgisk i ansigtet. Løftet foretages i stedet med tråde under huden, hvilket sikrer at du ikke får ar efter behandlingen.

Et trådløft giver en opstramning af ansigtet. Har du poser under øjnene, løs hud ved kæbelinjen, tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et trådløft måske løsningen for dig. Et trådløft laves i lokalbedøvelse, hvilket vil sige at der er tale om et ikke kirurgisk indgreb og dermed også kort restitutionstid. 

Trådløft – hvad sker der til forundersøgelsen

Ved den første konsultation, vil du sammen med kirurgen finde den bedste løsning, som vil give dig de resultater du ønsker. Du vil her også have mulighed for at spørge ind til selve indgrebet. Du er velkommen til at medbringe en ven eller familiemedlem, hvis du ønsker dette.

Når vi skal designe selve løftet, tager plastikkirurgen udgangspunkt i dine ønsker. Du vil blive bedt om at vise det ønskede løft med DINE fingre. Herefter indtegnes løftet på din hud, så det efterkommer dine ønsker i så høj grad som muligt.

Sundhedsstyrrelsen har valgt, at kategorisere trådløft som et kirurgisk indgreb. Det betyder at du SKAL have minimum 7 dages betænkningstid efter din forundersøgelse, før at vi kan udføre behandlingen. Der vil blive taget billeder af dit ansigt inden behandlingen. 

Holdbarhed på trådløft med PDO tråde

Indgrebet holder i 1- 2 år med kun et enkelt trådløft.  Trådene er dyppet i mælkesyre, således at de udløser en kemisk påvirkning af vævet. Den efterfølgende ar-vævsdannelse omskeder tråden, som resorberes og efterlader en ar-skede, i hvilket løftet hænger. Selve tråden opløses af kroppen og er væk i løbet af 8-10 uger.

Ønsker du et langsigtet resultat som holder i mere end et til to år, anbefaler vi en kombination af et trådløft, samt fjernelse af overflødig hud.

Danmarkspræmiere PDO tråde -ansigtsløft uden kniv

Måske har du hørt om trådløft før, men hvad er det egentlig det kan?  PDO tråde er en moderne innovativ tråd, der kan bruges til at løfte huden samt skabe fylde.

Tråden er tyndere end et hårstrå og består af polydioxanon (derfra PDO), der har været brugt i over tyve år i kirurgien. Trådene stimulerer produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver en synlig hudforyngelse. Trådene kan bruges til at lave et helt facelift, eller til dele af ansigtet, fx kindben, kæbelinje eller læbeløft. Trådløft er i modtætning til kirurgi, helt uden restitution.

Trådløft må kun udføres af en uddannet, facelift-certificeret plastikkirurg og inden behandlingen, skal du til en obligatorisk forundersøgelse.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager ca. 30 minutter og udføres ved at indsætte en tynd nål med en indlagt tråd under huden. Selve tråden kommer i en kanyle, som er stump i spidsen, således at den ikke kan overskære vigtige strukturer, som nerver og vigtige blodkar. Når tråden har den korrekte placering, trækkes nålen retur og tråden forbliver liggende. Herefter trækkes i tråden og huden kommer i den ønskede position. Typisk vil der overkorrigeres da det forventes at huden sænker sig i tiden efter trådløftet. Trådene er dyppet i mælkesyre, hvilket betyder at de udløser en kemisk påvirkning af vævet. Den efterfølgende ar-vævsdannelse omskeder tråden, som resorberes og efterlader en ar-skede, i hvilket løftet hænger. 

Efter behandlingen

Dagene efter vil huden være en lidt øm og man kan mærke en smule varme og hævelse, forårsaget af den inflammation trådene har skabt. Man kan evt tage pamol, hvis man er generet. Grundet hævelsen vil der gå nogle uger inden du kan se det endelige resultat.  Der kan ses en lille indtrækning i huden, som vil forsvinde igen.  Der vil i forbindelse med behandlingen også kunne opstå blå mærker, som typisk forvinder efter 1-2 uger.

 

Hvad er et ansigtsløft med tråde?

Et trådløft er en innovativ form for ansigtsløft, hvor kirurgi ikke er nødvendigt. Det betyder at du med denne metode kan få opstrammet huden i ansigtet, uden hverken ar eller fjernelse af hud. Et trådløft er således ikke en kirurgisk behandling, men en behandling som foregår i lokalbedøvelse og kun tager  30-45 min.

Et trådløft er en simpel og skånsom løsning

Ved et trådløft er det muligt at behandle ansigtet, hvor det er blevet lidt tungt. Det kan eksempelvis være, at kinderne er sunket eller kæbelinjen har fået de såkaldte hamsterposer. Trådeløft kan også anvendes til at lave de såkaldte foxy eyes.

Et trådløft er især en god løsning, hvis dine ansigtstræk er sunket lidt ned, eller faldet frem. Hvis det derimod er huden der er blevet markant slappere, kan det være at et traditionelt ansigtsløft er den rette løsning.

Tal med vores plastikkirurg, om hvad der er den rette løsning for dig. Vælger du et trådløft, får du en meget skånsom og ikke invasiv behandling, som har en hurtig effekt og vil holde sin virkning i 1-2 år.

Sådan foregår behandlingen ved et trådløft
Før din behandling vil vi altid starte med at se dig til en forundersøgelse, hvor vi taler om den rigtige løsning for dig, samt hvilke resultater du kan forvente. Du vil ved selve behandlingen blive mødt af din kirurg, som vil udføre trådløftet.

Behandlingen tager kun 30 minutter og foregår ved, at en meget tynd tråd lægges under huden, med en lille nål. Tråden trækkes i den ønskede position og vil give en opstramning af huden. Med tiden vil trådene absorberes fuldstændigt, så der er altså tale om en midlertidig effekt. Et trådløft er således et meget lille og skånsomt indgreb og generne minder meget om det, du vil opleve ved en filler behandling.

Lyder et trådløft som en god løsning for dig?
Så kontakt os og book en forundersøgelse, hvor vi sammen kan tale om dine muligheder.

Øjenlåg 7000 kr.
Kæbelinje/midfacelift 12000 kr.
brynløft 7000 kr.
Læbeløft 5000 kr.
Tear trough 5000 kr.
Foxy eyes/ cat eye 7000 kr.
Vores priser på ansigtsløft med trådløft

Book tid til ansigtsløft med trådløft

Warberg Klinikken hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning til dig. Kig forbi til en forundersøgelse og bliv modtaget af vores dygtige plastikkirurg.

Ofte stillede spørgsmål ved et ansigtsløft med trådløft

Hvad sker der under behandlingen?

Selve indgrebet kan klares på cirka 30 minutter, for hvert område, der behandles. Da du er under lokalbedøvelse, vil du smerterne være mindsket, du skal dog stadig forvente ubehag. Trådene bliver lagt ind med en stump kanyle, så der ikke sker skader i vævet. Når det ønskede løft er opnået, klippes trådenderne. Du er klar til at gå hjem med det samme efter trådløftet.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!