Trådløft / V Soft Line

Få en opstramning af dit ansigt med et trådløft

Et trådløft er et ikke kirurgisk ansigtsløft. Det vil sige at der hverken fjernes hud, eller skæres kirurgisk i ansigtet. Løftet foretages i stedet med tråde under huden, hvilket sikrer at du ikke får ar efter behandlingen.

Et trådløft giver en opstramning af ansigtet. Har du poser under øjnene, løs hud ved kæbelinjen, tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen? Så er et trådløft måske løsningen for dig. Et trådløft laves i lokalbedøvelse, hvilket vil sige at der er tale om et ikke kirurgisk indgreb.

Trådløft er en ny revolutionerende behandling

 Ved den første konsultation, vil du sammen med kirurgen finde den bedste løsning, som vil give dig de resultater du ønsker. Du vil her også have mulighed for at spørge ind til selve indgrebet. Du er velkommen til at medbringe en ven eller familiemedlem, hvis du ønsker dette.

Et trådløft er en hurtig og naturlig mini ansigtsløftning

Har du dybe furer mellem næsefløjene og dine mundvige, så kan et trådløft også hjælpe på dette. Indgrebet holder i 1- 2 år med kun et enkelt trådløft. Tråden føres ind med en lille kanyle lige under huden, hvorefter der forsigtigt trækkes og klippes i trådene. Trådenes effekt forsvinder i takt med at de går i opløsning. Men de efterlader en vis blivende effekt, idet deres tilstedeværelse i underhuden er med til at booste hudens naturligt opstrammende kollagen.

Ønsker du et langsigtet resultat som holder i mere end et til to år, anbefaler vi en kombination af et trådløft, samt fjernelse af overflødig hud.

Danmarkspræmiere V Soft Line -ansigtsløft uden kniv

Måske har du hørt om trådløft før, men hvad er det egentlig det kan? Som de første i Danmark kan vi præsentere V Soft Line. V Soft Line er en moderne innovativ tråd, der kan bruges til at løfte huden samt skabe fylde.

Tråden er tyndere end et hårstrå og består af polydioxanon (PDO), der har været brugt i over tyve år i kirurgien. Trådene stimulerer produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver en synlig hudforyngelse. Trådene kan bruges til at lave et helt facelift, eller til dele af ansigtet, fx kindben, kæbelinje eller læbeløft. Trådløft er i modtætning til kirurgi, helt uden restitution.

Soft Line-behandling må kun udføres af en uddannet, facelift-certificeret plastikkirurg og inden behandlingen, skal du til en obligatorisk forundersøgelse.

Behandlingen

Behandlingen tager ca. 30 minutter og udføres ved at indsætte en tynd nål med en indlagt tråd under huden. Når tråden har den korrekte placering, trækkes nålen retur og tråden forbliver liggende. Herefter trækkes i tråden og huden kommer i den ønskede position. Typisk vil der overkorrigeres da det forventes at huden sænker sig i tiden efter trådløftet. Der kan ses en lille indtrækning i huden, som vil forsvinde igen. Oftest fæstnes trådenderne med et lille hudfarvet stykke plaster og disse klippes efter 5-7 dage.

Efter behandlingen

Dagene efter vil huden være en lidt øm og man kan mærke en smule varme og hævelse, forårsaget af den inflammation trådene har skabt. Man kan evt tage pamol, hvis man er generet. Grundet hævelsen vil der gå nogle uger inden du kan se det endelige resultat. Holdbarheden på trådløft er 1-2 år og trådende absorberes 100% 

Hvad er et ansigtsløft med trådløft?

Et trådløft er en innovativ form for ansigtsløft, hvor kirurgi ikke er nødvendigt. Det betyder at du med denne metode kan få opstrammet huden i ansigtet, uden hverken ar eller fjernelse af hud. Et trådløft er således ikke en kirurgisk behandling, men en behandling som foregår i lokalbedøvelse og kun tager en halv times tid.

Et trådløft er en simpel og skånsom løsning

Ved et trådløft er det muligt at behandle ansigtet, hvor det er blevet lidt tungt. Det kan eksempelvis være, at øjenbrynene er tunge, kæbelinjen har fået lidt løsere hud, eller at du med tiden har fået poser under øjnene.

Et trådløft er især en god løsning, hvis dine ansigtstræk er sunket lidt ned, eller faldet frem. Hvis det derimod er huden der er blevet markant slappere, kan det være at et traditionelt ansigtsløft er den rette løsning.

Tag altid en snak med din plastikkirurg, om hvad der er den rette løsning for dig. Vælger du et trådløft, får du en meget skånsom og ikke invasiv behandling, som har en hurtig effekt og vil holde sin virkning i cirka 2 år.

Sådan foregår behandlingen ved et trådløft
Før din behandling vil vi altid starte med at se dig til en forundersøgelse, hvor vi taler om den rigtige løsning for dig, samt hvilke resultater du kan forvente. Du vil ved selve behandlingen blive mødt af din kirurg, som vil udføre trådløftet.

Behandlingen tager kun 30 minutter og foregår ved, at en meget tynd tråd lægges under huden, med en lille nål. Tråden trækkes i den ønskede position og vil give en opstramning af huden. Med tiden vil trådene absorberes fuldstændigt, så der er altså tale om en midlertidig effekt. Et trådløft er således et meget lille og skånsomt indgreb og generne minder meget om det, du vil opleve ved en filler behandling.

Lyder et trådløft som en god løsning for dig?
Så kontakt os og book en forundersøgelse, hvor vi sammen kan tale om dine muligheder.

Øjenlåg 3.495 kr.
Kæbelinje 4.995 kr.
Kinder 3.495 kr.
Læbeløft 1.995 kr.
Kindben 2.995 kr.
Foxy eyes/ cat eye 4.995 kr.
Vores priser på ansigtsløft med trådløft

Book tid til ansigtsløft med trådløft

Warberg Klinikken hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning til dig. Kig forbi til en forundersøgelse og bliv modtaget af vores dygtige plastikkirurg.

Ofte stillede spørgsmål ved et ansigtsløft med trådløft

Hvad sker der under behandlingen?

Selve indgrebet kan klares på cirka 30 minutter, for hvert område, der behandles. Da du er under lokalbedøvelse, vil du ikke kunne mærke gener eller smerte under forløbet. Trådene bliver sat ind og støtter, så dit ansigt for det unge og ønskede look du leder efter, ved et ansigtsløft.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Maveskindsoperation
Mommy Makeover