Warberg-stjerne Trustpilot

Warberg Vægttab

Dokumenter

Artikler

https://sund.ku.dk/nyheder/2021/01/forskere-finder-hemmeligheden-bag-at-fastholde-et-vaegttab/e artikler og links

Indlæg

Her vil der ligge indlæg fra os

Spørgsmål & svar

Forløbet

Programmet er udviklet af Julie Lykke, der blandt andet har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, efterfølgende har hun uddannet sig som personlig træner samt vanecoach. Programmet forløber sig over 10 uger hvor du efterfølgende vil have arbejdet så meget med dine udfordringer, at du er i stand til at vedligeholde en sund og rask livsstil efter forløbet. Forløbet giver dig de rette redskaber til at du selv kan reflektere og finde nye løsninger fremadrettet når du skal stå på egne ben igen.

Programmet indeholder 10 ugers motivation og træningsøvelser. Løbende under de 10 uger, vil du blive guidet igennem en større forståelse af din krops og dens behov for både bevægelse og kostændringer. Du vil uge for uge modtage nye og udfordrende mentale øvelser der hjælper dig med at sætte fokus på de rette elementer i dit liv, som til sidst skal sikre at du efter 10 uger, forstår din krop og dens behov. Det essentielle ved programmet er at du får opbygget nogle sunde vaner i din hverdag så du fremadrettet kan lever med en sund livsstil uden at tænke for meget over det.

Medicinen

Præperatet indeholder et stof, som er godkendt af både FDA, EU og Lægemiddelstyrelsen, til formålet. Medicinen er udviklet af danske Novo Nordisk. Præperatet kan hjælpe til vægttab ved at forstærke din krops måde at regulere appetitten på. Kroppen producerer en række appetitregulerende stoffer – et af dem er GLP-1. Præperatet virker på samme måde som GLP-1 ved at binde sig til og aktivere GLP-1-receptorer. Det medfører, at sultfølelsen mindskes og mæthedsfornemmelsen samtidig øges, derfor spiser du mindre. De mest almindelige bivirkninger ved Præperatet er kvalme, diarré, forstoppelse og opkastning. De forsvinder normalt efter nogle få dage eller uger.

Bevist effekt

Med dette Præperat er målet at tilpasse den rette mængde medicin der netop passer til din krop så du bibeholder en daglig mæthedsfornemmelse med så få bivirkninger som muligt. Denne regulering foretages i samråd med klinikkens sygeplejerske uge for uge. Klinikken følger doseringsskemaet der er udarbejdet af Novo Nordisk.

Københavns Universitet og Hvidovre Hospital har præsenteret deres banebrydende resultater i verdens mest anerkendte medicinske tidsskrift. Her bevises det, at kombinationen mellem ovenstående præperater og fysisk aktivitet er vejen til varigt vægttab. Læs mere om studiet her på siden.

https://sund.ku.dk/nyheder/2021/01/forskere-finder-hemmeligheden-bag-at-fastholde-et-vaegttab/

Book en forundersøgelse online

Vælg den type kunde, som bookingen drejer sig om.