Spørgsmål & svar – Produkter

Hvordan anvendes Aphro Celina vippeserum?

Øjet lukkes og penslen førers forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Vippeserumet anvendes én gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Mængden på penslen er nok til at applikere på begge øjne. Anvend et så tyndt lag som muligt. Det er kun nødvendigt at bruge serumet på de øverste vipper da produktet bliver overført til de nederste vipper når du blinker. De første resultater ses efter 4-6 uger. Når øjenvipperne har opnået den ønskede længde, anvendes produktet 2-3 gange ugentligt for at vedligeholde effekten. Aphro Celina vippeserum anvendes på ren og tør hud og ikke før eller efter solbadning. Hvis der anvendes øjenprodukter efter påføring af serum, skal serummet været trængt ind i huden først.

Hvis vippeserummet kommer i øjet, skylles øjet straks med lunket vand. Opstår rødme eller hudirritation stoppes brugen af produktet.

Hvorfor bliver mine øjne røde?

Røde øjne er næsten altid forårsaget af at bruge for meget serum og de røde øjne repræsenterer simpel irritation af øjet. Serummet indeholder et konserveringsmiddel, som ligner sæbe og som er helt uskadeligt. Påfør serummet så tyndt som muligt – du vil se resultater hurtigere og vil ikke opleve irritation eller rødme af øjet.

Kan jeg bruge Aphro Celina under graviditet eller under amning?

Selvom risikoen er minimal, anbefaler vi ikke at bruge Aphro Celina under graviditet eller under amning.

Kan jeg bruge Aphro Celina i kombination med Kunstige øjenvipper?

Ja, dette Serum er velegnet til anvendelse i kombination med kunstige vipper. Faktisk mener mange kosmetologer at det er nemmere at påsætte de kunstige vipper på fyldige og lange vipper, idet disse giver et bedre fundament, samt at de længere og kraftigere vipper ikke falder så nemt af når de kunstige vipper fjernes.

Kan jeg bruge Aphro Celina sammen med kontaktlinser?

Ja, Aphro Celina Serum, har ingen betydning for din brug af kontaktlinser og linserne har ingen betydning for effekten af Aphro Celina.

Kan jeg bruge Aphro Celina i kombination med mascara?

Ja, mascara har ingen betydning for virkningen af Aphro Celina serum. Husk blot at lade serum tørre helt ind, inden du påfører din mascara.

Kan jeg også bruge øjenvippeserum på øjenbryn?

Ja til nød, men for at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at bruge Aphro Celina Brow. Vores Brow serum mere kraftfuldt end den klassiske serum, idet den indeholde bl.a. koffein til at øge effekten. Desuden kommer den også med en bedre egnet øjenbrynspensel.

Kan jeg bruge øjenbrynsserum på øjenvipper?

NEJ!!! Idet vores brynserum er væsentlig kraftigere end vores vippeserum, er risikoen for bivirkninger langt større hvis du bruge brynserum til vipperne, da hun her er væsentligt tynder og mere modtagelig

Er Aphro Celina et registreret kosmetisk produkt?

Aphro Celina er et tysk kvalitetsprodukt Det er registretet som et kosmetikprodukt i EU og opfylder alle standarder. Alle Aphro Celina Sera opfylder de strenge europæiske kvalitetskrav for kosmetik. Det aktive stof i Alle Aphro Celina sera er oprindeligt kendt fra oftalmologien (Specialet i øjensygdomme). Den kosmetiske effekt af det aktive stof isopropyl cloprostenate blev opdaget ved en tilfældighed – ligesom det aktive stof i Viagra oprindelig var kendt fra behandlingen af hjertesygdomme. Patienter der blev behandlet med Bimatoprost for grøn stæhr (en øjensygdom), oplevede som bivirkning til deres øjendråber, at få lange, sorte og tykkere øjenvipper. Da man opdagede dette blev det aktive stof videreudviklet til det kosmetiske og sikre stof Isopropyl cloprostenate – det aktive stof i Aphro Celina, som påføres uden for øjet og dermed ikke påvirker selve øjet og dermed er helt sikkert.

Jeg har brugt Aphro Celina i nogen tid nu, men det synes at være ved at miste sin effekt. Hvordan er det muligt?

Hvis du anvender serummet hver dag for længe, vil der med tiden forekomme en form for mætning af vævet. Denne mætning kan komme på forskellige tidspunkter hos forskellige individer, men dog aldrig før 6 ugers brug. Hvis du opdager, at serum er ved at miste sin virkning, anbefaler vi at du tager en pause i 1-2 uger, hvor du ikke bruger serum. Herefter kan du genoptage brugen. Når du begynder at bruge serum igen, vil du bemærke, at det begynder at virke igen. Når du har opnået den ønskede længde, overgår du til brug 2-3 gange om ugen.

Hvornår er det bedst ikke at bruge Aphro Celina?

Du må ikke bruge produktet, hvis du ikke tåler for nogle af ingredienserne.
Du må ikke bruge produktet på beskadiget hud.

Brug ikke produktet:

  • under graviditet
  • ved amning
  • hvis du modtager kemoterapi

Hold Aphro Celina utilgængeligt for børn.

Hår/skæg og bryn serum

Er der kendte bivirkninger til brug af serum på normal hud, som ved bryn, skæg og hår? Nej Der er ingen kendte bivirkninger til hverken brug af hår eller skæg eller bryn serum.

Er der noget bedre tidspunkt at starte behandlingen på: Nej, jo før du kommer i gang, des bedre. Jo mere hår der er i forvejen, des hurtigere når du dit ønskede mål.

Virker Aphro Celina til alle typer hårtab? Også dem med tab af bryn og vipper? Ja Aphro Celina Vækstsera skelner ikke mellem udløsende årsag. Dog er der systemiske sygdomme og kemoterapi, der er for stor en mundfuld for vores sera. Under alle omstændigheder skal du ALTID SELV SØRGE FOR AT VÆRE VELBEHANDLET AF DIN EGEN LÆGE, HVIS DU HAR EN SYGDOM. Du kan også spørge din læge om han kender produktet.

Jeg er stødt på indholdsstoffet Chloprostenol på nettet, hvor der står det bruges til aborter på dyr? Er det farligt at bruge produkterne? Nej slet ikke! Det er rigtigt at stofgruppen prostaglandin-analoger bruges til at provokere aborter hos dyr og mennesker. I disse situationer anvendes langt højere større mængder, ligesom de sprøjtes ind i blodbanen. Hos os er koncentrationen ekstremt lav, ligesom det lægges uden på huden, hvor det kun lige trænger ned til hårsækkene. Der er altså ikke nogen betydende transport af stoffet over i blodbanen, hvorfor det ikke kan påvirke kroppen andre steder end de hårsække hvor det lægges. Alligevel fraråder vi brug ved graviditet og amning – for en sikkerheds skyld.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!