Populære behandlinger i øvre ansigt

Til den øverste del af ansigtet tilbyder vi blandt andet behandlinger af rynker i panden, behandling af bekymringsrynker og øjenbrynsløft.

Selvom alder kun er et tal, er den svær at undgå og den sætter sig gerne på vores ydre. Warberg klinikken tilbyder injektioner i øvre ansigt, og derved hjælpe med at udglatte rynker som vil frembringe et yngre og mere friskere udseende.   

Vandrette rynker i panden

Rynker i panden er et klassisk alderstegn. Rynkerne er vandrette og skyldes sammentrækninger i pande-musklen. Vandrette panderynker kan, hos os, behandles på 2 måder.
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Behandling af øreflipper

Øreflipper er, sammen med tindingen, subtile, men alligevel tydelige indikatorer på aldring. Man er ikke bevidst om, at man ser det, men alligevel vil vi ofte erindre en person som ældre af udseende, på grund af netop disse to træk. Udtyndede og ”bøjede” øreflipper er et typisk alderdomstegn. Behandlingen mod dette er utrolig simpel og stort set uden smerter.
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Udhulede tindinger

Et af de typiske tegn på aldring er blandt andet en udtynding (atrofi) ved tindingen. Dette giver et ældre udseende, fordi hovedformen (silhuetten) bliver mere aflang og rektangulær i forhold til ungdommens mere fyldige og ovale silhuet. Udtyndingen af tindingen skaber ofte også rynker i panden, hængende øjenbryn og kragetæer. Behandling mod udtynding af tinding indgår i vores full facelift, men kan naturligvis også behandles separat. Udhulede tindinger kan behandles på 2 måder.
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Rynker i bryn

Øjenomgivelserne og brynene har stor betydning, når ansigtet bedømmes af andre. Det gælder både deres stilling/ position, brynets udseende, fylde, tæthed, form og størrelse. Med alderen vil der ske en udtynding (atrofi) af bløddelene omkring øjnene. Dette medfører vinkelrette rynker omkring øjet og måske små rynker i selve øjenbrynet. På grund af førnævnte udtynding vil brynet have en tendens til at ”vandre” ned mod øjet, hvilket igen medfører mere hud på øjenlåget.

Denne uheldige kaskade, som giver et træt og uoplagt udseende, kan modvirkes ved et brynløft, der eventuelt kan kombineres med behandling af de vinkelrette rynker. Dette kan behandles med både Azzalure, filler eller en kombination af begge. Rynker i brynene associeres typisk med aldring og skyldes sammentrækning af øjenmuskulaturen, samt tab af fylde under huden. Rynker i bryn kan, alt efter placering, fjernes på 2 måder:

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling

Rynker ved øjenkrogene/ kragetæer

De fleste mennesker har smilerynker ved øjenkrogen. Med alderen kan disse smilerynker blive mere permanente. Mennesker, der arbejder i stærkt lys, f.eks. i kontorlandskaber eller udendørs, har ofte en tilbøjelighed til at “misse” med øjnene, hvilket øger tendensen til sådanne rynker. Kragetæer kan behandles på 2 måder:
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Øjenbrynsløft

Nedsunkne eller lavtsiddende øjenbryn kan give et træt og uoplagt ansigtsudtryk. Det kan også være skyld i hængende hud på de øvre øjenlåg. Årsagen kan være medfødt eller aldersbetinget. Øjenbrynsløft kan afhjælpe problemet og hos os kan dette udføres på 2 måder:
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!