Neurotox & filler

Vi laver både Neurotox og filler med fokus på det naturlige dig!

Vi oplever at mange mennesker er kede af deres rynker. Dette fordi de føler, at de udtrykker vrede i ansigtet, på grund af rynkerne. Derudover er rynkerne et naturligt alderstegn, som kommer til syne af, at de små muskler i ansigtet trækker sig sammen og danner folder i huden. Vi kan komme dine rynker til livs med Neurotox, eller filler behandlinger med hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et naturligt stof som indgår i flere typer væv i kroppen.  Hyaluronsyre filler er med til at give mere fylde ønskede steder i ansigtet.

Neurotox

Fillers

Sprøjtes ind i eller under huden for at:

Få en filler behandling og opnå et naturligt og smukt resultat

Vi injektionsbehandler med hyaluronsyre filler. Denne filler er med til at udglatte eventuelle rynker såsom smilerynker eller pandefurer. Hvis du ønsker større læber og mere fylde, benyttes der her også hyaluronsyre filler. Du vil med filler hyaluronsyre opnå et friskere og yngre udseende.

Produktet hyaluronsyre er udviklet til kosmetiske behandlinger til ansigtet. Ved flere af vores behandlinger tilbyder vi både filler og Neurotox, så synes du at dit ansigt trænger til et ”friskt pust” så kontakt os nu, for at booke en tid eller find vores kosmetiske behandlinger her.

Behandling med Neurotox og filler

Vi har hos Warberg Klinikken mange års erfaring i rynkebehandling med Azzalure og Neurotox. Vores behandlere er yderst professionelle og skaber de flotteste resultater. En behandling holder som regel mellem 4-6 måneder, hvorefter vi anbefaler at du modtager en ny behandling, hvis du ønsker at bevare dine resultater.

Azzalure indeholder samme aktive stof, som man finder i Neurotox, og virker på samme måde, samt frembringer de samme resultater.

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover