Populære behandlinger i nedre ansigt

Hos Warberg Klinikken har du mulighed for at få injektioner i nedre ansigt og derved korrigere, fremhæve eller ændre ønskede områder.

En lille ændring, kan gøre meget og igen fremhæve de smukke linjer i det nedre ansigt. Vi tilbyder derfor forskellige injektioner i nedre ansigt, herunder fyldigere læber.

Fyldige læber

Fyldige læber, der viser det læberøde, en klar læbelinje og en tydelig amorbue, har til alle tider været associeret med ungdom, sensualitet og åbenhed.

I moderne tider er ”lavede” læber også blevet associeret med et personligt udtryk.

Uanset om du ønsker en rekonstruktion af ungdommens fylde, eller har mere specifikke ønsker, så kan vi finde den rette løsning for dig. Ønsker du fyldige læber, der stadig har et naturligt look, er vi også de rigtige til at gå til.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Rygerynker ved læber

Er et misvisende navn, for det rammer bestemt ikke kun rygere. Det drejer sig om de små lodrette rynker, der udgår fra læbekanten og med tiden strækker sig opad mod næsen. De skyldes en kombination af de hyppige sammentrækninger i læbemusklerne, samt vævstab (atrofi) og nedsat hudkvalitet. Rygerynker generer mange, idet de opleves som et aldringstegn. Rygerynker forsvinder som regel af sig selv, ved læbeforstørrelse eller behandling af læbekant. Tilstanden kan behandles separat på 3 måder, eller ved en kombination af Hyaluronsyre filler, Radiesse og Azzalure.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Læbekant

En veldefineret læbekant med en smuk amorbue har alle dage været en smuk og flot feature hos både mænd og kvinder. Behandling af læbekanten udføres ofte i kombination med læbeforstørrelse, men kan som særskilt behandling være nok til at vende læben, så der vises mere af det læberøde. Derved opnår nogen den ønskede konfiguration af læben og egentlig volumenbehandling kan udelades. Behandlingen medfører oftest total udsletning af eventuelle rygerynker, op til 1 cm fra læbekanten. Behandlingen udføres med en stump kanyle for at mindske smerter, bivirkninger, samt reducere risici.
Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Løft af mundvigene

Nedadhængende mundvige kan give et trist og nedtrykt udseende. Som mennesker forbinder vi glæde og overskud med smil og opadgående mundvige.

Årsagerne til nedadhængende mundvige er oftest aldersbetingede, idet muskel-trækket i mundvigene forstærkes, og kinderne og hagen taber fedt.

Nedadhængende mundvige kan, hos os, behandles på 2 måder, med Hyaluronsyre filler eller Azzalure.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Ansigtsløftning – flydende facelift – deep layer facelift

Drømmer du om at forlænge dit ungdommelige og friske look, samt slippe for rynker og en mindsket spændstighed i huden, kan et flydende facelift være den helt rigtige behandling for dig. Et flydende facelift, også kaldet liquid facelift, indeholder rekonstruktion af den tabte volumen, med løft af under- og mellem ansigt. Med alderen vil huden i ansigtet producere mindre elastin og kollagen, og dermed vil dybe rynker og poser under øjnene dukke op. Kan du genkende dette, vil vi anbefale et liquid facelift. Behandlingen udføres med Hyaluronsyre filler eller Radiesse, eller en kombination af begge.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Optimering af kæbelinje

Ved behandling af kæbelinjen bliver den gjort længere, mere lige og strammere. Vi kan genskabe ungdommens fine kæbelinje eller kreere den form, som du drømmer om.

Ved denne behandling optimeres hagen og marionetlinjerne fjernes. Dette genskaber en lige kæbelinje og med dette et langt mere ungdommeligt udseende. Ved behandlingen løsnes DAO-musklen fra sit hud-fæste, samtidig med at der injiceres filler i hagen, kæberanden og langs vinklen bagtil. Kan udføres med enten Hyaluronsyre filler eller Radiesse.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Marionetlinjer, hugtænder eller hamsterposer

Oplever du hængende mundvige, eller hængende kinder? Marionetlinjerne skyldes som regel den nedsunkne kind, der kan glide helt ned til underkæben under dannelse af små ”poser”. Den optimale løsning mod dette, er en kombination af behandling af kind/kindben, sammen med en behandling af selve marionetlinjerne. Området kan sagtens behandles separat med markant reduktion, eller hel fjernelse af problemet. Det vil ofte optimere resultatet, at kombinere denne behandling med Neurotox i DAO-musklen og lidt hyaluronsyre i mundvigen, som ved løft af mundvige.

Læs om behandling 

Hageforstørrelse

Nogle er født med en vigende hage, andre oplever, at bløddelene på hagen udtyndes, og at hagen således viger yderligere med alderen.

Der kan desuden forekomme små fordybninger i hagen, som ligner rynker. En fremtrædende hage og en lige kæbelinje, signalerer ungdom, vitalitet, kontrol og pondus. Behandling af hagen udføres ofte i kombination med andre områder i regionen, med utroligt flotte resultater. Behandlingen kan udføres med enten Hyaluronsyre filler eller Radiesse.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Kæbereduktion

En for bred kæbe bevirker et rektangulært ansigt, som oftest opfattes maskulint. Hvis du ønsker et mere hjerteformet og dermed mere feminint ansigt, kan en kæbe-reduktion være en god løsning.

Læs om behandling 

Hagerynker

Nogle mennesker har indtrækninger på hagen. Der er ikke tale om typiske rynker, men nærmere små fordybninger, som forværres, når man spænder i muskulaturen i området.

Disse indtrækninger giver et alderspræget udtryk, selvom tilstanden egentlig oftest ses hos relativt unge mennesker.

Læs om behandling 

Dobbelthager

Er oftest associeret med overvægt og der er selvfølgelig også en vis sammenhæng mellem vægt og størrelsen af dobbelthagen. Warberg Klinikken ser desuden, at tendensen til dobbelthager har en vis familiær sammenhæng. Forstået på den måde, at nogle mennesker, altid har lidt dobbelthage/øget fylde under hagen, uanset hvor slanke de holder sig. Til gengæld er det også det første sted de tager på. Disse fedtdepoter har tidligere kun været behandlet med fedtsugning, men nu har vi endelig et ligeværdigt tilbud i Belkyra.

Læs om behandling 

Kalkunhals korrektion af lodrette kalkun-bånd på halsen

Kalkunhals er de lodrette bånd på halsen, som udsletter halsens profil. Kalkunhals skyldes ansigtets og halsens hudmuskel (platysma), som ligger lige under huden.

Platysma splittes over skjoldbrusken og med alderen bliver huden slappere, hvorved musklen ses tydeligere. Disse synlige bånd kan fjernes med Botulinumtoxin A, hvorved halsen genvinder sin normale kontur.

Læs om behandling 

Rynker på halsen og brystet

Man siger at en persons virkelige alder, afsløres af hænder og hals. Disse områder er ofte overset af mennesker, der ellers gør meget ud af dem selv.

En rynket hals devaluerer et smukt og velholdt ansigt og får personen til at fremstå ældre end nødvendigt. Vi kan behandle halsrynker og decolletier med en effektiv Radiesse skin-rejuvenation.

Læs om behandling 

Behandling af dybe rynker/ ar

Dybe rynker og ar er kan opleves skæmmende og associeres med alderdom eller ulykker. Både ar og dybe rynker kan behandles med fillers.

Hvis der er indtrækninger, løsnes disse under behandlingen, som, alt efter placering, kan udføres med enten Hyaluronsyre filler eller Radiesse.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!