Populære behandlinger i mellemansigtet

Mellemansigtet er et område som mange mennesker ønsker at optimere. Derfor er stort set alle behandlinger i denne kategori, blandt de mest populære.
Om det er markerede kindben, større kinder eller fjernelse af poser under øjnene, kan vi finde den løsning der passer allerbedst til dig.

Om korrektion af næsetip

Hvis næsetippen trækker ned, når man smiler eller taler, kan det korrigeres med 1-2 prik.

Næsetippen bliver mere stabil og neutralt placeret i forhold til resten af næsen.

Læs om behandling 

Rynker på næsen / “Bunny lines”

Når man bliver ældre, har huden en tendens til at folde, særligt når man smiler eller griner. Hos voksne er “bunny lines” ved næsen med til at give et ældre udseende. Dette kan afhjælpes ved at mindske aktiviteten i visse muskler.

Læs om behandling 

Gummy Smile / tandkødssmil

Meget synligt tandkød ved smil kan skyldes overaktivitet i mundens muskler eller selve anatomien omkring munden. Uanset årsagen, kan det behandles ved at hæmme aktiviteten i bestemte af mundens mimiske muskler.

Læs om behandling 

Poser/ render under øjnene – ”Tear trough”

Øjnene og deres omgivelser er i fokus, når ansigtet bedømmes af andre. Poser og render under øjnene, med eller uden misfarvning, er associeret med træthed, at være uoplagt, eller decideret syg. Mange tror, at det har en sammenhæng med dårlig trivsel, kost eller en usund livsstil. Dette er egentligt uretfærdigt, for det behøver ikke at have noget som helst med det at gøre. Det er langt oftere forårsaget af (aldersbetinget) udtynding af det bløde væv, eller hyppige/ større vægttab. Den violette misfarvning kan skyldes overfladisk beliggende blodkar. Ved at behandle udhulingen med fillers skaber man ikke alene en pæn og ensartet overflade, men samtidig skabes der en afstand til eventuelle blodkar, hvilket nedsætter eller helt fjerner misfarvningen. 

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Kinder og kindben

Med alderen daler hudkvaliteten. Fedt og bløddele i kinderne udtyndes, hvorved kinden synker og, hos nogle, skrider ned over kindbenet. På denne måde mister kinden fylde, og nogle får herved render under øjnene. Kindens skred kan fremkalde de store fure der løber fra næsefløjen til mundvigen.

Fyldige æblekinder er derfor ikke kun ungdommelige og sensuelle, men også med til at holde disse alderdomstegn på afstand. Der er vigtigt at fremhæve, at kind- og kindbensforstørrelse ofte fremkalder et slankere look, idet siden af kinden får taljering, der i vores bevidsthed associeres med slanke mennesker. 

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Korrektion af næsen

Næsens form og ydre kan korrigeres og forbedres med fillers. Asymmetrier, bump og ujævnheder, kan udbedres og reduceres. Med alderen sker der ofte en vævsudtynding svarende til næseroden, hvilket medfører at næsen får et mere kroget forløb. Det har den lidt uheldige effekt, at næsen virker længere. En lang og kroget næse har altid været associeret med alderdom. Så uanset om det er en medfødt eller aldersbetinget årsag, kan en næsekorrigerende fillerbehandling, præstere overraskende flotte resultater. 

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Nasolabial/ furen fra næsefløj til mund

Nasolabialfolden fremkaldes også ved smil. Derfor ses hos nogle en slags direkte overgang mellem en smilerynke og nasolbialfolden. Nasolabialfolden dannes formentligt i en kombination af en masse smil, og en aldersbetinget forværring, som følge af nedadskridning af mellemansigtet og kinden. På et tidspunkt er folden synlig, uden man smiler, og da bliver den ofte associeret med aldring. Nasolabialfolden er meget nem at behandle og efterlader altid et betydeligt bedre resultat end før behandlingen. Denne behandling kombineres ofte med andre behandlinger i den centrale del af ansigtet.

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!