Kosmetiske behandlinger på kroppen

Vi udfører de nyeste kosmetiske behandlinger på kroppen, heriblandt behandling af forøget svedtendens, skin rejuvenation og non-kirurgisk fjernelse af uønskede fedtdepoter.

Bh-deller

Bh-deller er de fedtdepoter der starter fra siden af brystets base, på siden af brystkassen og fortsætter om på ryggen. De forekommer hyppigst hos kvinder, med en større mængde fedtvæv i brystregionen, og de udvisker brystets afgrænsning og er med til at give indtryk af overvægt i brystregionen. 

Læs om behandling 

Bananaroles under ballerne

Bananaroles er de fedtdepoter der sidder lige under ballerne i toppen af lårets bagside. De forekommer hyppigst hos kvinder, som oftest har en større mængde fedtvæv i underkroppen.

Fedtdepoterne udvisker den nedre afgrænsning af ballerne og er med til at give indtryk af en større, længere bagdel.

Læs om behandling 

Håndrygge

Man siger, at en persons virkelige alder afsløres af hænder og hals. Disse områder er ofte overset af mennesker, der ellers gør meget ud af dem selv. Rynkede og indsunkne håndrygge giver indtryk af høj alder og et hårdt liv. Vi kan behandle håndryggen med skin rejuvenation, som vil få hænderne til at syne yngre igen.

Læs om behandling

Håndsved

Det er socialt invaliderende altid at have våde hænder, især når det første indtryk oftest gives i forbindelse med et håndtryk.

Mange føler sig flove over deres fugtige/våde håndflader. 

Læs om behandling 

Nakkesved

Mange langhårede mennesker er generet af svedtendens fra nakken, idet håret virker som isolering og varmen fra kroppen “fanges” under håret. Dette registreres af kroppen, som sender nerveimpulser til svedkirtler i nakken, om at de skal udskille sved. Især kvinder i overgangsalderen er generet af hedeture og deraffølgende svedtendens i nakken. 

Læs om behandling 

Tænderskæren

At skære tænder kan være meget invaliderende og en hyppig årsag til gener som spændingshovedpine. Emaljen på tænderne ødelægges og kæbeleddet belastes unødigt, med smerter til følge. 

Læs om behandling 

Ar-korrektion

Ar kan opleves skæmmende og associeres ofte med sygdom eller ulykker. Krops-ar kan med fordel behandles med fillers, hvis der er generende indtrækninger. Disse kan løsnes under behandlingen, som, alt efter placering. 

Læs om behandling med Hyaluronsyre filler

Læs om behandling 

Øget svedtendens i armhulen

Det kan være svært generende og stigmatiserende at have øget svedtendens i armhulen.

Mange føler sig utilpas i sociale sammenhænge på grund af svedskjolder under armene og andre er generet af øget svedlugt. 

Læs om behandling

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover