Warberg Vægttabsprogram

Du har sikkert prøvet mange forskellige kure og har muligvis også flere vægttabsforsøg bag dig. Du ved udmærket at et “quick fix” ikke er løsningen, men at en reel indsats, med et skridt ad gangen, og en hånd af holde i, er vejen frem for at du kan opnå din drømmekrop.

Warberg klinikken tilbyder et 16 ugers vægttabsforløb, hvor du sideløbende med vægttabsmedicinen, også får et online vægttabsforløb der guider dig i kost, træning og gode vaner.

Dette medicinassisteret vægttabsprogram er baseret på den nyeste forskning på området.

Hvem henvender Warberg Vægttab programmet sig til?

For at deltage i vægttabsprogrammet skal du have en BMI over 30 eller en BMI på 27 og hertil have helbredsproblemer grundet overvægt. Eksempelvis sukkersyge, højt blodtryk, søvnapnø). Du skal også være fyldt 18 år.

Hvad koster forløbet?

Warberg Vægttab koster 8000 kr. + medicinforbrug.
OBS: Du skal selv stå for indkøb af medicin, som kan forventes at koste ca. 2500 kr pr. måned. Det svarer altså til en cirka pris på 84 kr om dagen, dette er dog afhængig af hvor høj dosis du ender med at have behov for undervejs.

Hvad indeholder Warbergs Vægttabsprogrammet?

 • Introduktion til Saxenda
 • Oplæring i at injicere vægttabsmedicinen samt optrapning
 • Introduktion til kostprinciipperne Sense
 • Bogen Sense – Slank med fornuft
 • Adgang til online forløb 
 • Kontrolvejning og målinger hver 4. uge.

Online programmet

Programmet er udviklet af Julie Lykke, der blandt andet har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, efterfølgende har hun uddannet sig som personlig træner samt vanecoach. Programmet forløber sig over 10 uger hvor du efterfølgende vil have arbejdet så meget med dine udfordringer, at du er i stand til at vedligeholde en sund og rask livsstil efter forløbet. Forløbet giver dig de rette redskaber til at du selv kan reflektere og finde nye løsninger fremadrettet når du skal stå på egne ben igen.

Programmet indeholder 10 ugers motivation og træningsøvelser. Løbende under de 10 uger, vil du blive guidet igennem en større forståelse af din krops og dens behov for både bevægelse og kostændringer. Du vil uge for uge modtage nye og udfordrende mentale øvelser der hjælper dig med at sætte fokus på de rette elementer i dit liv, som til sidst skal sikre at du efter 10 uger, forstår din krop og dens behov. Det essentielle ved programmet er at du får opbygget nogle sunde vaner i din hverdag så du fremadrettet kan lever med en sund livsstil uden at tænke for meget over det.

 

Vægttabsmedicinen fra Novo Nordisk

Præperatet indeholder et stof, som er godkendt af både FDA, EU og Lægemiddelstyrelsen, til formålet. Medicinen er udviklet af danske Novo Nordisk. Præperatet kan hjælpe til vægttab ved at forstærke din krops måde at regulere appetitten på. Kroppen producerer en række appetitregulerende stoffer – et af dem er GLP-1. Præperatet virker på samme måde som GLP-1 ved at binde sig til og aktivere GLP-1-receptorer. Det medfører, at sultfølelsen mindskes og mæthedsfornemmelsen samtidig øges, derfor spiser du mindre. De mest almindelige bivirkninger ved Præperatet er kvalme, diarré, forstoppelse og opkastning. De forsvinder normalt efter nogle få dage eller uger.

Med dette Præperat er målet at tilpasse den rette mængde medicin der netop passer til din krop så du bibeholder en daglig mæthedsfornemmelse med så få bivirkninger som muligt. Denne regulering foretages i samråd med klinikkens sygeplejerske uge for uge. Klinikken følger doseringsskemaet der er udarbejdet af Novo Nordisk.

Hvad sker der efter de 16 uger?

Efter de 16 uger møder du på klinikken til en evaluering med klinikkens sygeplejerske. Her ser I tilbage på, hvordan forløbet har været og får en snak om hvordan du fremadrettet bibeholder din nye drømmekrop. Du har ved den afsluttende konmtrol også mulighed for at få taget de sidste billeder, så vi kan sætte før billederne op imod efter billederne. Dit 16 ugers forløb med månedlige vejninger og sparring med klinikkens sygeplejerske, har givet dig de fornødne redskaber der skal til, for at du føler dig klar til at fortsætte dine nye, sunde livsstil på egen hånd.

Warberg Vægttab konceptet bakkes op af helt nye studier

Københavns Universitet og Hvidovre Hospital har præsenteret deres banebrydende resultater i verdens mest anerkendte medicinske tidsskrift. Her bevises det, at kombinationen mellem ovenstående præperater og fysisk aktivitet er vejen til varigt vægttab. Læs mere om studiet her:

https://sund.ku.dk/nyheder/2021/01/forskere-finder-hemmeligheden-bag-at-fastholde-et-vaegttab/

 

 • Der skal udvises forsigtighed ved Saxenda ved nedenstående tilstand:
 • Diabetes type 2. Risikoen for nedsat sukkerniveau i blodet kan mindskes ved at nedsætte dosis af insulinfrigørende midler og/eller insulin.
 • Tidligere haft akut betændelse i bugspytkirtlen
 • Sygdom i skjoldbruskkirtlen
 • Dårligt fungerende hjerte
 • Bivirkninger fra mave-tarm-kanalen, som kan resultere i væsketab. Det er vigtigt at undgå væskemangel.
 • Bør ikke anvendes ved meget dårligt fungerende lever pga. manglende erfaring.
Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!