Mindre plastikkirurgiske indgreb

5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke, godartet hudtumor, 1 stk.
5
Fjernelse af modermærker, efterfølgende pr. stk.
5
Fjernelse af tatoveringer afhængig af størrelse
5
Fjernelse af svedkirtler

En brystvortereduktion kan gøre dit bryst mere symmetrisk

Hos nogle kvinder er brystvorterne samt pigmenterings området meget stort. Vi kan relativt enkelt korrigere dette, ved en mindre operation som foretages i lokalbedøvelse.
Nogle kvinder oplever også at have indadvendte brystvorter, og for nogle kan dette være et problem. Der kan være flere årsager til indadvendte brystvorter. Det kan enten skyldes at udførselsgangene fra brystkirtlen er for korte, eller at brystvorten er placeret for højt. Det vil sige at kirtelvævet trækker brystvorten ind.

Vi har mulighed for at korrigere dette ved en mindre operation, som foretages i lokalbedøvelse. Det er vigtigt at vide at man ikke kan amme efter sådan en operation.

Arkorrektion kan gøre dit ar pænere

En arkorrektion foregår ambulant i lokalbedøvelse. Vi kan hjælpe med en arkorrektion, hvis du eksempelvis har udviklet grimme ar efter en tidligere operation eller skade. Vi laver ikke arkorrektion før det gamle ar er mellem 9-12 måneder.

Har man af forskellige årsager udviklet grimme ar efter tidligere operationer eller skader, kan disse i en del tilfælde forbedres ved en mindre arkorrektion, som i de fleste tilfælde kan foregå ambulant og i lokalbedøvelse.

Fjernelse af modermærker

Har du et modermærke som du gerne vil have fjernet kosmetisk, som måske er placeret på steder hvor det generer, så kan vi kirurgisk hjælpe med dette. Fjernelse af modermærker samt andre små hudforandringer, sker ambulant i lokalbedøvelse. Mistænker vi at forandringen er ondartet, rådgiver og vejleder vi også om hvad vi gør i sådanne situationer, da dette i så fald skal undersøges nærmere.

Kirurgisk fjernelse af tatovering

Vi tilbyder kirurgisk fjernelse af mindre tatoveringer eller rest tatoveringer. Det sker i trygge rammer hos vores erfarne plastikkirurger. Fordelen ved kirurgisk fjernelse af tatovering er, at der ikke vil være rest tatovering tilbage. Du vil derimod få et tilsvarende ar til den fjernede tatovering.

Kirurgisk tildannelse af smilehuller

Er du ikke født med naturlige smilehuller, og går du med drømmen om at få smilehuller? Hos Warberg Klinikken kan du få lavet kirurgisk dannelse af smilehuller, og opnå et populært skønhedsideal.

Mange går i dag og døjer med sygelig svedtendens, blandt andet fra armhulen. Svedtendens kan starte allerede ved barndommen og i forlængelse af puberteten kan tendensen forværres og følge en gennem livet

Det kan være utroligt generende, og kan være hæmmende i sociale sammenhænge. Det kan samtidig skabe store bekymringer, for om man eksempelvis sveder i en given bluse, og om dette er synligt for andre. Der findes desværre ikke noget konkret svar på, hvorfor nogle har en øget svedtendens, men hos Warberg Klinikken, kan vi heldigvis hjælpe med at løse problemet. Vi kan sørge for at reducere svedproblemerne, ved at foretage en fjernelse af svedkirtler.

Hvordan foregår operationen ved fjernelse af svedkirtler

Inden operationen for fjernelse af svedkirtler, anlægger vi lokalbedøvelse i hele det behårede område i armhulen, som forårsager den øgede svedtendens. 

Vi foretager derefter en fedtsugning, som foregår ved at vi suger fedtcellerne væk med en lille kanyle, via et lille snit på indersiden af armen. Vi behandler gerne begge armhule under samme operation. Du observeres efterfølgende i ca. to timer på klinikken, hvorefter du kan tage hjem.

Vi lægger en forbinding efter operationen, som skal sidde på i 4 dage, for at undgå øget hævelse og blodansamlinger. Du skal forvente lidt smerter og ømhed efter operationen, som du kan afhjælpe med smertestillende medicin. Der kan forekomme en vis fasthed og misfarvning i de første 3-4 uger efter operationen. Du skal efter operationen undgå sportsaktiviteter og tunge løft i ca. 3 uger.

Forberedelse til operation for fjernelse af svedkirtler

Inden du møder op på operationsdagen, skal du vaske dig grundigt med sæbe under armene, samt undlade at bruge deodorant efter. Du skal lade håret vokse i ca 1 uge før operationen. Da rygning kan påvirke dit kosmetiske resultat, anbefaler vi stærkt at du stopper med at ryge 4 uger før operationen.
5
Vi hjælper med nedsættelse af svedtendens
5
Stop rygning 4 uger før operation
5
Lad håret gro 1 uge før
5
Grundig vask lige inden operation
5
Undgå deodorant lige før operation
5
Du observeres i 2 timer efter operationen
5
Undgå sport i 3 uger efter
Arkorrektion 3.500 kr. eller fra 111 kr. mdr.
Fjernelse af modermærke, godartet hudtumor, 1 stk. fra 2.000 kr. eller fra 75 kr. mdr.
Fjernelse af modermærker, efterfølgende pr. stk 1.000 kr. eller fra 57 kr. mdr.
Fjernelse af tatoveringer afhængig af størrelse fra 5.000 kr. eller fra 129 kr. mdr.
Svedreduktion Armhuler, begge, i lokalbedøvelse 18.500 kr. eller fra 390 kr. mdr.

Vores priser på mindre indgreb

Book tid til en operation

Warberg Klinikken finder den helt rigtige løsning til dig. Book en tid til en forundersøgelse og få kyndig og professionel rådgivning af vores dygtige plastikkirurg.
Ofte stillede spørgsmål for mindre indgreb
Ofte stillede spørgsmål ved fjernelse af svedkirtler
Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!