Fjernelse af svedkirtler

Mange går i dag og døjer med sygelig svedtendens, blandt andet fra armhulen. Svedtendens kan starte allerede ved barndommen og i forlængelse af puberteten kan tendensen forværres og følge en gennem livet

Det kan være utroligt generende, og kan være hæmmede en i sociale sammenhænge. Det kan samtidig skabe store bekymringer, for om man eksempelvis sveder i en given bluse, og om dette er synligt for andre. Der findes desværre ikke noget konkret svar på, hvorfor nogle har en øget svedtendens, men hos Warberg Klinikken, kan vi heldigvis hjælpe med at løse problemet. Vi kan sørge for at reducere svedproblemerne, ved at foretage en fjernelse af svedkirtler.

Hvordan foregår operationen ved fjernelse af svedkirtler

Inden operationen for fjernelse af svedkirtler, anlægger vi lokalbedøvelse i hele det behårede område i armhulen, som forårsager den øgede svedtendens. 

Vi foretager derefter en fedtsugning, som foregår ved at vi suger fedtcellerne væk med en lille kanyle, via et lille snit på indersiden af armen. Vi behandler gerne begge armhule under samme operation. Du observeres efterfølgende i ca. to timer på klinikken, hvorefter du kan tage hjem.

Vi lægger en forbinding efter operationen, som skal sidde på i 4 dage, for at undgå øget hævelse og blodansamlinger. Du skal forvente lidt smerter og ømhed efter operationen, som du kan afhjælpe med smertestillende medicin. Der kan forekomme en vis fasthed og misfarvning i de første 3-4 uger efter operationen. Du skal efter operationen undgå sportsaktiviteter og tunge løft i ca. 3 uger.

Forberedelse til operation for fjernelse af svedkirtler

Inden du møder op på operationsdagen, skal du vaske dig grundigt med sæbe under armene, samt undlade at bruge deodorant efter. Du skal lade håret vokse i ca 1 uge før operationen. Da rygning kan påvirke dit kosmetiske resultat, anbefaler vi stærkt at du stopper med at ryge 4 uger før operationen.
5
Vi hjælper med nedsættelse af svedtendens
5
Stop rygning 4 uger før operation
5
Lad håret gro 1 uge før
5
Grundig vask lige inden operation
5
Undgå deodorant lige før operation
5
Du observeres i 2 timer efter operationen
5
Undgå sport i 3 uger efter
Ofte stillede spørgsmål ved fjernelse af svedkirtler
Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden

Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover