Hvad er en fedttransplantation?

Metoden er blevet meget populær, da vi kan fjerne uønsket fedt fra steder på kroppen og give mere fylde et andet sted på kroppen eller ansigtet.
Ved en fedttransplantation anvendes kroppens egne fedtceller til, at få skabt fylde andre specifikke steder. Ved en fedttransplantation, kan vi eksempelvis skabe et naturligt look i ansigtet, med lidt fylde. På den måde fremhæves specifikke ansigtstræk, der giver det eftertragtede yngre look, samtidig med minimering af fedt i uønskede steder.

De helt almindelige fedtceller alle har i kroppen, indeholder et stort antal stamceller. Stamceller har helt unikke regenererende egenskaber, som gør at behandlingen ikke kun skaber fylde, men også har en foryngende effekt på huden.

Slå to fluer med et smæk med en fedttransplantation

Måden vi passer på vores hud, samt genetikken, har stor indflydelse på hvordan huden ældes. Vi mister med alderen fedtdepoter og kollagene fibre i huden. Dette er årsagen bag, den tabte og mistede volumen i blandt andet ansigtet.

Hos Warberg Klinikken kan vi hjælpe dig med, at slå to fluer med et smæk. Det vil sige har du fx områder på kroppen hvor fedtet bare altid sætter sig, og svært at komme af med.

Det er genetikken, der bestemmer, hvor dit fedt ophober sig. Det er ikke altid de steder, hvor det er let lige at komme af med igen. Når vi taber os, er det ikke muligt, at bestemme præcis hvor vi gør det. Det forbrændte fedt bliver nemlig taget ligeligt fordelt over hele kroppen.

Det er derfor nu muligt med en fedttransplantation, at fjerne fedtet præcis hvor du ønsker.

Fedtet bliver renset og transplanteret til de områder i ansigtet, der skal skabe det ønskede look.

Er en fedttransplantation noget for dig?

En fedttransplantation er til dig, som godt kunne tænke sig at få genskabt volumen i særlige områder. Disse kan være steder, hvor du tidligere har haft lækker fylde og ønsker, at få den tilbage. Det er typisk på områder som: kinder, tindinger, nasolabialfurer, marionetlinjer og generelt i den nedre del af ansigtet.

Med et indgreb, som dette har vi mulighed for at definere specifikke ansigtstræk, f.eks hage, kæbelinje, øreflipper. Andre kropsformer, såsom bryster, kan få fylde igen med en fedttransplantation.

Forundersøgelse

Inden du tager beslutningen om en fedttransplantation. med eget fedt, kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med Filipe De Medeiros, om dine forventninger og han vurderer hvad der vil passe bedst til dit ansigt. Derefter taler i om, hvorfra fedtet skal tages og du vil få en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og anbefalinger fra Filipe De Medeiros planlægger I sammen din fremtidige operation.

Efter operationen

Inden du bliver sendt hjem, vil du blive grundigt informeret om tiden efter operationen, og hvilke forholdsregler du skal være bevidste på. Sygeplejersken og kirurgen vil også svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig helt tryg.

Vi taler gerne med vores patienter indenfor det første døgn og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.
Efter 10 – 14 dage kommer du til opfølgning, og du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!