Fjernelse af brystimplantater

Der kan være forskellige årsager til, at kvinder som tidligere har fået foretaget en forstørrende brystoperation, senere ønsker fjernelse af brystimplantater.
Nogle kvinder ønsker en udskiftning af brystimplantater, fordi de ønsker en anden form, eller ønsker at ændre størrelsen på implantatet. Nogle kvinder har i første omgang ønsket runde implantater med et mere kunstigt udseende, men ønsker senere hen et mere naturligt udseende. I så fald kan implantaterne udskiftes med mere naturlige anatomiske implantater.

Hvordan foregår fjernelse af brystimplantater?

Fjernelse af brystimplantater er en meget enkel operation. Operationen foretages i fuld bedøvelse. Vi anbefaler at man mentalt og følelsesmæssigt forbereder sig på de forandringer, der sker ved en fjernelse af brystimplantater.

Det kan hos nogle kvinder opleves ubehageligt efter en fjernelse af brystimplantater, da man har haft dem i mange år. Man har i forbindelse med fjernelse af brystimplantater mulighed for at få lavet et løft af brystet, eller at få foretaget en forstørrelse af brystet. Dette enten med implantat eller eget fedt. Vi går ind via samme ar som ved din første operation, for at fjerne brystimplantatet.

Fjernelse af brystimplantater efter mange år

Har implantaterne nået en vis alder, typisk efter 10 år, anbefaler vi en fjernelse for at undgå at implantatet går i stykker. Hvis du tidligere har fået lavet bryster med et mentor implant, vil det først være nødvendigt at udskifte det efter 20-25 år.
Hvis man har et implantat som er gået i stykker, skal man ikke være bange. Det er ikke farligt, men vi anbefaler dog alligevel en fjernelse af brystimplantatet. Der kan være stor risiko for, at få problemer såsom kapseldannelse og silikonegranulomer i brystet.

Vores pris på fjernelse af brystimplantater

Fjernelsen af implantater lokalbedøvelse 13.500 kr. eller fra 295 kr. mdr.

Book tid til en operation

Vi hjælper dig med, at fjerne dine brystimplantater og samtidig efterlade det bedst mulige resultat efterfølgende. Det kan også være du vil have nye implantater i. Book en tid til forundersøgelse og kom i dialog med vores fantastiske plastikkirurg. Så er du sikret den bedste vejledning for de resultater du ønsker.
Ofte stillede spørgsmål ved udskiftning af brystimplantater
Hvad sker der under operationen?

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen. Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Din operation med skift af brystimplantater vil foregå i fuld bedøvelse og tager 1 ½ – 2 timer. Oftest vil vi genbruge det gamle ar under brystet, som blev brugt ved den første operation. Hos nogle kvinder kan det blive aktuelt at foretage et samtidigt brystløft eller brystreduktion.

Efter en vellykket operationen, vil du få en bh på, der passer til din nye størrelse, som skal forhindre, at de anatomiske implantater drejer sig. Denne bh, må du ikke tage af i de første to uger. Derefter kan du nøjes med at bruge den i dagtimerne i de følgende 12 uger.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!