Få foretaget en brystreduktion hos Warberg Klinikken

Formålet med en brystreduktion er at reducere størrelsen og forandre formen på brysterne. Store bryster kan tynge i hverdagen, både fysisk på grund af vægten og psykisk på grund af de gener de kan medføre.
Store og tunge bryster hos kvinder kan nemlig medføre rygsmerte, nakke- og skuldersmerter. Kvinder med store bryster kan desuden føle sig utilpasse, på grund af udseendet, da en stor barm kan resultere i at kroppen fremstår uharmonisk. Tunge bryster medfører som regel at brystvorterne kommer til at sidde lavt placeret i forhold til deres oprindelige placering. De fleste kvinder med store bryster ønsker derfor både en reducering af størrelsen, samtidig med et løft af brystvorterne

Hvad er formålet med en brystreduktion?

Man kan ikke garantere at følge-smerterne ved at have store bryster, forsvinder helt, men formålet med en brystreduktion er at mindske disse gener.

Man vil opleve at brysterne bliver mindre og vi regner resultatet som værende permanent. Man skal dog tage forbehold for de naturlige ændringer i kroppen, som kan komme med tiden. Det kan være naturlig ældning, eller hvis man tager på, hvilket kan betyde at brysterne vokser igen.

Oplever du?
5
Smerter i nakken
5
Smerter i skuldrene
5
Smerter i og omkring brystet
5
Problemer med at motionere på grund af stor barm
5
Dybe mærker i skulderen efter at have haft bh på
5
Svamp under brysterne

Brystreduktion – hvad skal du være opmærksom på?

Du kan først få foretaget en brystreduktion 6 måneder efter at du har sluttet amning, hvis du har fået barn.
Du skal også være opmærksom på, at mulighederne for at kunne amme et barn kan påvirkes ved en brystreduktion. Du må ikke være væsentlig overvægtig, derfor må din BMI ikke være over 30. Vi anbefaler derfor at du beregner din BMI, før du overvejer en operation. Operationen foregår i fuld bedøvelse, og du vil være indlagt til dagen efter.
Vores priser på brystreduktion

Brystreduktion lille 26.500 kr. eller fra 542 kr. mdr.
Brystreduktion stor 33.900 kr. eller fra 788 kr. mdr.

Book tid til brystreduktion

Få glæden tilbage ved dine bryster og lad Warberg Klinikken hjælpe dig med det rette resultat. Om det er kosmetisk eller for, at mindske dagligdagens gener, så hjælper vores erfarne og dygtige plastikkirurger dig med, at få det bedste naturlige resultat.
Se vores flotte før & efter billeder

Ofte stillede spørgsmål ved en brystreduktion

Leder du efter svar til dine spørgsmål omkring brystreduktion? Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og besvaret dem her.
Hvad sker der under operationen?

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.

Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

En brystreducerende operation foregår i fuld bedøvelse og tager 1 ½ – 2 timer. Der kan være forskelligheder mellem snitføringen og optegningen, da dette afhænger af hvor højt brystvorten skal løftes. Her vil brystvorteområde altså flyttes op, men vi sørger for, at du beholder kirtelvævet. Derved mister du ikke evnen til, at kunne amme, og følesansen skades mindst muligt.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!