Brystforstørrelse – Warberg Klinikken

Hos Warberg Klinikken lægger vi stor vægt på, at dit slutresultat bliver harmonisk. Derfor kigger vi nøje på kroppen, så brysterne kommer til at passe bedst muligt sammen med kroppens øvrige dimensioner.

Desuden lægger vi stor vægt på, at sikkerheden skal være i top, så du kan være helt tryg ved en operation hos os. Vi har foretaget adskillige brystforstørrelser, og vores plastikkirurg har mange års erfaring med brug af både Mentor og Motiva brystimplantater. Det er vores oplevelse, at komplikationerne ved en brystforstørrelse med disse implantater, er lavere end ved brug af andre produkter på markedet, særligt når det drejer sig om kapseldannelse.

Brystforstørrelse med Motiva brystimplantater

Filipe De Medeiros laver Motiva-implantater i størrelser fra 100 ml. til 1050 ml. Motiva implantater har profilerne Mini, Demi, Full og Corsé. Profilen på Implantatet bestemmer hvor meget du ønsker at brystet skal strutte Når du vælger et Motiva implantat skal du altså tage stilling til både størrelse i ml. samt profil.

Motiva garanti og chipmærkning

Som det eneste implantat-mærke i verden har Motiva en chip i alle implantater. Det betyder, at man altid vil kunne finde frem til type implantat og størrelse. Herunder også hvilken dato du er blevet opereret og af hvilken kirurg. Dette gøres blot ved at scanne brystet med en chip-læser. Med Motiva implantater får du livslang garanti ved lækage og får i tilfælde heraf erstattet selve implantatet. Ruptur raten er 0,1%. Ved kapsel grad 3 og 4 giver Motiva erstatning de første 10 år, dog ikke af reparationsomkostningerne. Motiva-implantater er CE-godkendte og i gang med FDA-godkendelse.

Naturtro implantater og mindre tendens til folddannelse

Motiva Ergonomix er implantater der bevæger sig og føles som naturlige bryster. De er 100% silikonefyldte. Det betyder at de har mindre tendens til folddannelse under huden, det såkaldte ripling.

Brystforstørrelse med Mentor brystimplantater

Vores mange års erfaring med brug af Mentor brystimplantater gør, at vi har det bedst mulige kendskab til produktet. Vi har mange vellykkede operationer bag os, og dette er et produkt vi fuldt ud kan stå inde for. Mentor brystimplantater er enten runde eller dråbeformede. Mentor implantater opfylder dit ønske om et godt resultat, uden frygt for komplikationer. 

5
Inkl. 5 års gratis kapselforsikring
5
Mentor sænker risikoen for kapseldannelse
5
Garantiordning ved mentor implantater (ved ødelæggelse)
5
Mentor runde implantater
5
Mentor anatomiske implantater

Få lavet en brystforstørrelse med eget fedt

Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder ønsker at få lavet en brystforstørrelse med eget fedt. Mange kvinder som har fået børn, oplever at brysterne er blevet mindre, og måske ikke har samme fylde som før man fik børn. Nogle kvinder oplever desuden, at brysterne ikke er lige store. Men har stadig ikke et ønske om, at de skal være større, som ved en brystforstørrelse med implantater. I dette tilfælde vil en brystforstørrelse med eget fedt være en god løsning.

Det skal du vide om brystforstørrelse med eget fedt

  • Ved brystforstørrelse med eget fedt, opnås en mindre brystforstørrelse, med et meget naturligt look.
  • Man kan typisk forvente en forstørrelse i intervallet fra 150 – 200 ml
  • De nødvendige fedtdepoter skal være til stede, og det skal være muligt at fedtsuge
  • Der bruges fedt fra maven, hofter, inderside og forside af lår samt yderlårene
  • Det forventes at 70% af det indsprøjtede fedt forbliver
  • Endeligt resultat ses efter cirka 3 måneder

Fordele ved brystforstørrelse med eget fedt

  • Brysterne bliver mere naturlige
  • Gevinst i form af fedtsugning af nogle områder på kroppen
  • Du undgår komplikationer såsom kapselskrumpning
Brystforstørrelse (BFO) med rundt implantat Mentor COH1 33.000 kr. eller fra 656 kr. mdr.
Tillæg for anatomisk implantat 5.000 kr.
Tillæg for Motiva implantat 5.000 kr.
Tillæg for udskiftning af implantater eller fjernelse ifm andet indgreb 4.500 kr.
Tillæg for fjernelse af kapsel – pr. side 4.500 kr.
Tillæg for lille brystløft fra 10.500 kr.
Tillæg for stort brystløft 21.000 kr.
Tillæg for brystreduktion fra 26.500 kr.
Tillæg for eget fedt fra 14.500 kr.
Brystforstørrelse med eget fedt. Første beh. 38.000 kr. eller fra 750 kr. mrd.
Efterfølgende beh. med eget fedt (ofte nødv. med 2) 33.000 kr. eller fra 656 kr. mdr.

Vores priser på brystforstørrelse

Book tid til en brystforstørrelse

Warberg Klinikken hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning til dig. Kig forbi til en forundersøgelse og bliv modtaget af vores dygtige plastikkirurg.
Se vores flotte før & efter billeder
Tinas brystforstørrelse
” Efter en vellykket operation har jeg det 3 måneder efter helt fantastisk og er så glad og stolt af mit resultat. Fortryder ikke at det tog så mange år at få mit ønske opfyldt, for tiden var bare den rette for mig, trods mine 46 år. “

Spørgsmål & svar omkring operationen

Er du nysgerrig for hvordan en brystforstørrelse foregår på Warberg Klinikken? Vi har samlet nogle af de spørgsmål og svar vi har oplevet vores patienter har haft.

Hvad sker der under operationen?

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.

Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Operationen vil tage omkring 1 time. Arrene vil blive placeres under brystet og ved brystvorten. Hos Warberg Klinikken går vi ikke ind via armhulen, da der er usikkerhed, forbundet med denne placering, skulle du behandles for brystkræft på et senere tidspunkt. Skulle du ønske skærefaste dråbeformede implantater, vil der udelukkende anvendes adgang under brystet.

Implantatet bliver placeret under brystmusklen så der undgås synlighed af implantatet gennem huden. Hvis brystet hænger, men der ikke ønskes et samtidigt brystløft, vil det anbefales, at implantatet placeres over brystmusklen. Her vil det dog være nødvendigt, at du har en bestemt tykkelse af fedt og kirtelvæv under huden. Du skal med stor sandsynlighed ikke anvende bh de første 2-3 måneder efter operationen. Undtagelsen af dette er, hvis der er foretaget et brystløft samtidigt, eller hvis implantaterne er placeret over brystmusklen. Dette er også gældende hvis du skal have udskiftet dit gamle implantat.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!