Professionel plastikkirurgisk klinik

På vores plastikkirurgisk klinik i Hvidovre, vil du blive guidet og vejledt til lige netop det du søger i en plastikoperation. Hvis du ikke finder svar under vores givne operationer, anbefaler vi at du går ind i vores FAQ for at finde dine svar.

Brystoperation

Går du med en drøm at få større bryster, så kan vores plastikkirurg hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi tilbyder både løft af bryst, med og uden implantater.

Læs mere her

Fedtsugning

Har du uønsket overflødig hud som hænger, og er svær at komme af med, så vil en fedtsugning være løsningen.

Læs mere her

Mommy Makeover

Vores plastikkirurg laver også større operationer. Hvis du har været igennem en graviditet og amning tilbyder vores plastikkirurg blandt andet den populære Mommy Makeover.

Læs mere her

Ansigtskirurgi

Når alderen trykker, begynder det også at ses i ansigtet og mange oplever at de får tungere øjenlåg. Her kan vores plastikkirurg gøre en forskel med ansigtskirurgi.

Læs om ansigtskirurgi
Læs om ansigtsløft
Læs om trådløft
Læs om øjenlågsoperation
Læs om brynløft
Læs om ørekorrektion

Mindre indgreb

Går du med et ønske om at få fjernet modermærker, eller har du et grimt ar du ønsker at få korrigeret, så bestil en tid til forundersøgelse og vores plastikkirurg vil hjælpe dig.

Læs mere her

Maveskindsoperation

Hvis du har været igennem et større eller mindre vægttab eller graviditet kan du opleve et slapt maveskind. Vi har stor erfaring inden for den form for kosmetiske kirurgi der omhandler mave plastikker.

Læs mere her

Til slutprisen tilægges 6% til obligatorisk patientforsikring

Altid tryg på vores plastikkirurgisk klinik i Hvidovre

Vi lægger stor vægt på trygge omgivelser, høj faglighed og tilfredse kunder. Teamet hos Warberg Klinikken er derfor specialister inden for plastikkirurgi, og du kan læse mere om alle operationer i vores plastikkirurgi verden. Vi benytter os udelukkende af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder indenfor plastikkirurgi.

Vi bestræber os altid på at opfylde dine ønsker i forbindelse med plastikkirurgi. Derfor er det vigtigt at du udfylder skemaet efter endt booking til forundersøgelse.

5
Åbenhed
5
Tillid
5
Ærlighed
5
Åben kommunikation

Vigtig information om vores plastikkirurgisk klinik

Vi anbefaler, at du har læst informationerne her på hjemmesiden inden forundersøgelsen. Skulle du have spørgsmål, kan du skrive dem ned, mens du læser, og medbringe dem ved forundersøgelsen.

Det kan være en fordel, at tage en pårørende eller en ven med til din undersøgelse. På den måde sikrer du, at du ikke overhører vigtige informationer, som du får i forbindelse med forundersøgelsen.

Forundersøgelse

Forundersøgelsen starter med, at du taler med vores plastikkirurg om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende. Forberedelsen før operationen er vigtig for at du opnår det bedst mulige resultat. Din vægt skal så vidt muligt ligge på en BMI på under 30.

Ankomst til klinikken

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.

Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.

Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!