Få glæden ved din krop tilbage med en Mommy Makeover

Mange kvinder mister selvtilliden og glæden ved deres krop, efter graviditet, fødsel og amning. Du har måske prøvet at træne, men oplever at tiden er knap, når der også skal være fokus på familielivet. Du er ikke alene!

Børn er den mest vidunderlige gave du kan få, men de sætter sine spor! 
Graviditeter, fødsler og aming ændre kroppen for altid. Det er for de fleste, et forandret syn, at se sig selv i bikinien eller de kropsnære kjoler. Du har måske forsøgt med træning og kostændring, men du kan ikke genfinde glæden ved din krop. Har du det sådan, er du lagt fra den eneste og måske er en Mommy Makeover løsningen for dig.

Få de lækreste resultater med en Mommy Makeover

Er brysterne efter din graviditet og amning, blevet for små, eller har de fået et træt udseende, så kan du få spændstigheden tilbage. I en Mommy Makeover får du et naturligt brystløft og hvis du ønsker, en kombination med brystforstørrende implantater.  

Udover  brystløft, strammes maveskindet op og ved behov kan mavemusklerne syes sammen. Nu kan du endelig sige farvel til mavedellen og alt det overflødige maveskind. 

5

Stort løft af bryster

5

Fedtsugning af mave og hofter

5

Stor maveskindsoperation

5

Tillæg af brystforstørrelse med eget fedt

5

Tillæg af brystforstørrelse med implantater

Opnå dit ønske med en Mommy Makeover

Grundig vejledning er højt prioriteret og vi vil i tæt dialog med dig, tale om hvordan vi kan opfylde netop dine ønsker og behov. Vi skræddersyer din Mommy Makeover til dine behov, da alle kvinder har forskellige ønsker. Ingen kvinder er ens og derfor vil du sammen med vores plastikkirurg finde frem til det bedste resultat til dig og din krop.

Se før & efter billeder af Mommy Makeover

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover