Mindre plastikkirurgiske indgreb

5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke, godartet hudtumor, 1 stk.
5
Fjernelse af modermærker, efterfølgende pr. stk.
5
Fjernelse af tatoveringer afhængig af størrelse

En brystvortereduktion kan gøre dit bryst mere symmetrisk

Hos nogle kvinder er brystvorterne samt pigmenterings området meget stort. Vi kan relativt enkelt korrigere dette, ved en mindre operation som foretages i lokalbedøvelse.
Nogle kvinder oplever også at have indadvendte brystvorter, og for nogle kan dette være et problem. Der kan være flere årsager til indadvendte brystvorter. Det kan enten skyldes at udførselsgangene fra brystkirtlen er for kort, eller at brystvorten er placeret for højt. Det vil sige at kirtelvævet trækker brystvorten ind.

Vi har mulighed for at korrigere dette ved en mindre operation, som foretages i lokalbedøvelse. Det er vigtigt at vide at man ikke kan amme efter sådan en operation.

Arkorrektion kan gøre dit ar pænere

En arkorrektion foregår ambulant i lokalbedøvelse. Vi kan hjælpe med en arkorrektion, hvis du eksempelvis har udviklet grimme ar efter en tidligere operation eller skade. Vi laver ikke arkorrektion før det gamle ar er mellem 9-12 måneder.

Har man af forskellige årsager udviklet grimme ar efter tidligere operationer eller skader, kan disse i en del tilfælde forbedres ved en mindre arkorrektion, som i de fleste tilfælde kan foregå ambulant og i lokalbedøvelse.

Fjernelse af modermærker

Har du et modermærke som du gerne vil have fjernet kosmetisk, som måske er placeret på steder hvor det generer, så kan vi kirurgisk hjælpe med dette. Fjernelse af modermærker samt andre små hudforandringer, sker ambulant i lokalbedøvelse. Mistænker vi at forandringen er ondartet, rådgiver og vejleder vi også om hvad vi gør i sådanne situationer, da dette i så fald skal undersøges nærmere.

Kirurgisk fjernelse af tatovering

Vi tilbyder kirurgisk fjernelse af mindre tatoveringer eller rest tatoveringer. Det sker i trygge rammer hos vores erfarne plastikkirurger. Fordelen ved kirurgisk fjernelse af tatovering er, at der ikke vil være rest tatovering tilbage. Du vil derimod få et tilsvarende ar til den fjernede tatovering.

Kirurgisk tildannelse af smilehuller

Er du ikke født med naturlige smilehuller, og går du med drømmen om at få smilehuller? Hos Warberg Klinikken kan du få lavet kirurgisk dannelse af smilehuller, og opnå et populært skønhedsideal.
Ofte stillede spørgsmål for mindre indgreb

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover