Operation for mandlig brystudvikling

Dannelse af bryst kan forekomme hos mænd, ligesom hos kvinder.
Det er dog ikke almindeligt for mænd at udvikle bryster, andet end brystvorte, idet hormonpåvirkningen normalt er forskellige hos mænd og kvinder. Når man som mand alligevel oplever brystudvikling, sker det ved, at kirtelvævet som dannes i små mængder under brystvorten, udvikler sig i større eller mindre grad. Dette kan medføre hvad der minder om et kvindebryst.

Hvornår udvikler man mandlig brystudvikling?

Udviklingen sker oftest i puberteten, og vil i de fleste tilfælde forsvinde uden behandling. En anden hyppig årsag til mandlig brystudvikling er overvægt. Der kan dog også forekomme brystudvikling hvis man indtager nogle bestemte lægemidler, eksempelvis ved indtag af steroider i forbindelse med træning.
5
Skriv alle spørgsmål ned der opstår, og medbring dem til forundersøgelsen.
5
Tag en pårørende eller ven med til forundersøgelsen.
5
Tal med en ven eller et familiemedlem efter forundersøgelsen, for at samle op på alle informationer I har fået.

Ønske om fjernelse af mandlig brystudvikling

Der kan være flere årsager til mandlig brystudvikling, og derfor anbefaler vi altid at gå til egen læge først, hvis der ønskes en kirurgisk behandling af mandlig brystudvikling.

Dette for at udelukke mandlig brystkræft. Operationen for mandlig brystudvikling foregår i fuld bedøvelse, hvor vi foretager en fedtsugning. Det kan godt være nødvendigt at fjerne kirtelvævet, og dette gøres via en lille åbning ved brystvorten. I meget ekstreme tilfælde kan hudoverskuddet være så stort, at vi er nødt til at operere brystet væk. Dette vil efterlade et tværgående ar.

Bestil en tid til forundersøgelse

Du vil ved forundersøgelsen møde vores plastikkirurg. Sammen taler I om dine ønsker, og vi undersøger dig, for at fastlægge hvilken behandling du skal have. Derefter tale I sammen om operationen, og du vil have mulighed for at stille dine spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål til mandlig brystudvikling

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover