Fjernelse af brystimplantater

Der kan være forskellige årsager til, at kvinder som tidligere har fået foretaget en forstørrende brystoperation, senere ønsker fjernelse af brystimplantater.
Nogle kvinder ønsker en udskiftning af brystimplantater, fordi de ønsker en anden form, eller ønsker at ændre størrelsen på implantatet. Nogle kvinder har i første omgang ønsket runde implantater med et mere kunstigt udseende, men ønsker senere hen et mere naturligt udseende. I så fald kan implantaterne udskiftes med mere naturlige anatomiske implantater.

Hvordan foregår fjernelse af brystimplantater?

Fjernelse af brystimplantater er en meget enkel operation. Operationen foretages i fuld bedøvelse. Vi anbefaler at man mentalt og følelsesmæssigt forbereder sig på de forandringer, der sker ved en fjernelse af brystimplantater. Det kan hos nogle kvinder opleves ubehageligt efter en fjernelse af brystimplantater, da man har haft dem i mange år. Man har i forbindelse med fjernelse af brystimplantater mulighed for at få lavet et løft af brystet, eller at få foretaget en forstørrelse af brystet. Dette enten med implantat eller eget fedt. Vi går ind via samme ar som ved din første operation, for at fjerne brystimplantatet.

Fjernelse af brystimplantater efter mange år

Har implantaterne nået en vis alder, typisk efter 10 år, anbefaler vi en fjernelse for at undgå at implantatet går i stykker. Hvis du tidligere har fået lavet bryster med et mentor implant, vil det først være nødvendigt at udskifte det efter 20-25 år.
Hvis man har et implantat som er gået i stykker, skal man ikke være bange. Det er ikke farligt, men vi anbefaler dog alligevel en fjernelse af brystimplantatet. Dette fordi der er stor risiko for, at få problemer såsom kapseldannelse og silikonegranulomer i brystet.
Ofte stillede spørgsmål ved udskiftning af brystimplantater

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover