Få en brystoperation hos Warberg Klinikken

Hos os kan en brystoperation kombineres med flere operationer. Derfor går vi meget op i at have en god dialog og grundig rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker.
En ting vi går meget op i, når vi har den første dialog, er at du får lavet en brystoperation for din egen skyld. Hvis du ikke får det gjort for din egen skyld, kan det ende ud i en fortrydelse senere hen. Ud fra udgangspunktet, vender vi alle muligheder inden du skal tage den endelige beslutning.

Brystoperation – Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder brystforstørrende operationer både med implantater og med eget fedt, som er til kvinder som enten ønsker større bryster, eller mere fylde i deres egne bryster. Vi tilbyder også løft af bryst, som normalt henvender sig til kvinder, som ønsker at deres bryster ikke skal hænge mere, og gerne vil have dem løftet op på plads.

Et løft af bryst kombineres ofte med en brystforstørrende operation med implantat.
Trænger du til at få skiftet implantater, eller ønsker du større bryster end ved din første brystforstørrende operation, så tilbyder vi også at skifte dine implantater.

Naturligt resultat med din brystoperation

Der er også flere kvinder som, efter mange år med implantater ønsker at få dem taget ud. For at få et naturligt resultat, er der mange der kombinerer denne udtagelse af implantaterne, med en brystforstørrende operation med eget fedt.
Derudover tilbyder vi korrektion af brystvorter, da flere kvinder har et meget stort pigment område omkring brystvorterne og ønsker dem mindre.

Kosmetiske behandlinger

Når folk hører om behandlinger, som filler, så ved de fleste godt, at det er midler til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Herunder kan du blive klogere på forskellene og effekten af behandlingerne.

Øvre ansigtsbehandlinger

Mellem ansigtsbehandlinger

Nedre ansigtsbehandlinger

Krop & andre behandlinger


Brystoperationer
5
Brystoperation
5
BFO
5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Brystforstørrelse (BFO)
Mommy Makeover