Personale hos Warberg Klinikken

Filipe De Medeiros

Filipe de Medeiros er født og opvokset i Danmark. Han er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2002 og er både dansk og norsk speciallæge i plastikkirurgi. Filipe de Medeiros har beskæftiget sig professionelt med kosmetisk kirurgi, kosmetiske behandlinger og anti-aging siden 2006. Filipe udfører alle former for kosmetisk kirurgi og har mere end 2000 operationer bag sig. Han har opereret både i Danmark og udlandet og dygtiggør sig løbende ved at deltage i kurser og kongresser i udlandet. Dermed sikres, at Warberg Klinikken altid tilbyder de nyeste og bedste kirurgiske teknikker.

Filipe de Medeiros har lavet STPS-godkendte kurser i injektion af Hyaluronsyrefillers og botox, hvor han også selv underviste i de praktiske færdigheder. Filipe de Medeiros har, med sin plastikkirurgiske baggrund og mange års erfaring, et ualmindeligt godt kendskab til de nyeste og mest effektive kosmetiske og anti-age-behandlingstyper. Filipe de Medeiros benytter også ”Deep layer”-teknikker, der tilbydes de færreste steder i Danmark. Disse teknikker sikrer øget holdbarhed og langt mere naturlige resultater. Filipe er også certificeret til at udføre trådløft med V soft Line tråde og er den første i Danmark til at udføre denne skånsomme og effektive type ansigtsløft.

Lena Nørgaard

Lena Nørgaard blev uddannet sygeplejerske fra Københavns sygeplejeskole i 2012. Inden sygeplejerskeuddannelsen har Lena arbejdet som konsulent og makeupartist hos Lancome. Efter at være færdiguddannet har hun i flere år været ansat på onkologisk afdeling på Rigshospitalet.

Lena har været med fra starten og er Warberg Klinikkens koordinerende sygeplejerske. Her kan hun nu kombinere sine kompetencer inden for det kosmetiske område med sygeplejen. Hun har sin daglige gang i både København og Hvidovre  og har all-around overblikket. Det er hende der svarer telefonen når du ringer og du vil også møde hende til operationerne i klinikken i Hvidovre.

Jessica Jensen

Jessica blev færdiguddannet som sygeplejerske i 2021 og blev kort tid efter ansat hos Warberg Klinikken. Jessica er primært i klinikken i Hvidovre, hvor hun står for driften og assisterer til operationen. Jessica er ved at blive oplært som kosmetisk sygeplejerske og vil snart kunne tilbyde injektionsbehandlinger med botox og filler.

Jessica er perfektionistisk og  lidt en “fagnørd” Hun har øje for det æstetiske hvilket gør hende til en super kosmetisk behandler.

 

Ella Lademann

Ella er Warberg Klinikkens blæksputte og ingen opgave er for stor eller for lille til hende. I møder hende i receptionen både i København og i Hvidovre og hun hjælper også til ved operationer. 

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!