FILIPE DE MEDEIROS

Filipe de Medeiros er født og opvokset i Danmark. Han er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2002 og er speciallæge i plastikkirurgi. Filipe de Medeiros har beskæftiget sig professionelt med kosmetisk kirurgi, kosmetiske behandlinger og anti-aging siden 2006. Han har behandlet et utal af patienter i både Danmark og udlandet. Filipe de Medeiros har lavet STPS-godkendte kurser i injektion af Hyaluronsyrefillers, hvor han også selv underviste i de praktiske færdigheder.

Filipe de Medeiros har med sin plastikkirurgiske baggrund og mange års erfaring et ualmindeligt godt kendskab til de nyeste og mest effektive kosmetiske og anti-age-behandlingstyper. Filipe de Medeiros benytter også ”Deep layer”-teknikker, der tilbydes de færreste steder i Danmark. Disse teknikker medfører øget holdbarhed og langt mere naturlige resultater.

Læs mere her filipecarloswarbergdemedeiros.com

KIM HENRIKSEN

Kim Henriksen er født og opvokset i Danmark. Hun bor i Nordsjælland sammen med sin Mand og deres børn.

Kim blev færdiguddannet sygeplejerske fra Nordsjællands sygeplejeskole i året 2013
Hun startede sin karriere som sygeplejerske på Rigshospitalets Nefrologiske klinik, hvorefter hun skiftede til plejesektoren. I begyndelsen arbejdede hun på et plejecenter, hvor hun fungerede som koordinerende sygeplejerske, for senere at skifte til hjemmeplejen i samme stillingstype, med ansvaret for plejehjemmets beboere.


Nu har Kim har taget hul på et nyt og spændende kapitel i sin karriere og er startet hos os i Warberg Klinikken. Kim har været hos os siden sensommeren 2018 og er i fuld gang med sin uddannelse som kosmetisk sygeplejerske. Uddannelsen tager ca 6 måneder og er en grundig indføring i såvel det den teoretisk baggrund som det praktiske håndelag. Når Kim er færdig vil hun have gennemført ca 200 behandlinger og bestået en teoretisk eksamen. Vi har store forventninger til hendes talent og det er meningen at Kim, efter endt uddannelse skal være ansvarshavende sygeplejerske i vores klinik i Hørsholm.

NAWRAS MOUSAWI

Nawras Mousawi er født og opvokset i Danmark. Hun bor i København med sin mand og deres børn.

Nawras blev færdiguddannet som sygeplejerske fra Københavns sygeplejerskeskole i 2014.

Efter nogle år i både pleje- og hospitalssektoren, tog Nawras en beslutning om at arbejde inden for kosmetisk sygepleje. Hun har siden medio 2018 været en del af Warberg Klinikken, hvor hun har afsluttet sin uddannelse. Nawras har udført mere end 200 behandlinger, hvilket placerer hende blandt erfarne sygeplejersker inden for kosmetiske behandlinger. Man kan derfor føle sig tryg i hendes hænder.