Køb -& medlemssbetingelser

290 77 444

Vilkår for køb:

Virksomhedens juridiske navn: Medeiros Medical

Selskabsform: CVR  29077444

Registreringsnummer: 5021

Kontonummer: 1689414

IBAN-nr. DK6150210001689414

BIC Adresse: JYBADKKK

Adresse: Store Kongensgade 21b, 5.tv, 1264 Kbh. K(administration)

Telefon: +71 747 444

E-mail: webshop@warbergklinikken.dk

Aftaleforhold med Medeiros Medical indgås på sproget dansk i Danmark.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som Tromborg APS ikke kan kontrollere.

Levering:

Leveringstid i Danmark er 2-5 dage, langt de fleste varer forlader vores lager dagen efter bestillingen er afgivet.

Bestiller du fra andre lande sendes varerne med Post Danmark og du skal regne med 5-8 dages levering alt efter hvilket land du bestiller fra.

Leveringstiden er vejledende.

Fragt:

 • Alle priser på websitet angives inklusive moms.
 • Køb over kr. 500,00 inkl. moms sendes fragtfrit til alle adresser i Danmark.
 • Køb over kr. 1.000 inkl. moms sendes fragtfrit til alle adresser i udlandet.
 • Køb under koster kr. 60,00 til adresse i Danmark
 • For adresser i EU koster det kr. 150,00 i fragt
 • Øvrige lande koster kr. 150,00 i fragt

Betaling:

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Medeiros Medcal eller andre har mulighed for at læse dine informationer.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • Danske Euro/Master cards.
 • Udenlandske Master/EURO card.(Gebyr 1,25% af købsbeløbet)
 • VISA Electron.

Fortrydelsesret:

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af varerne.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Du kan returnere varen til os ved at:

 • Tilbagesende den ubrugte vare
 • Nægte modtagelsen af varen.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank eller dit betalingskort straks når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Når du ønsker at tilbagesende et produkterne, skal det indsendes til os på vores adresse: Medeiros Medical, Store Kongensgade 21b, 5.tv, 1264 København K.

Når du returnerer varen, bedes du medsende ordrenummer eller fakturanummer og gerne en kopi af den faktura du har modtaget.

Handle på nettet:

Du vælger dine varer i shoppen og ligger hver enkelt vare i kurven med “tilføj til kurven” knappen.

 • Når du har samlet dine vare sammen klikker du på “kurven” øverst til højre og ser så din varekurv med alle varerne. Her kan du ændre antal eller helt fjerne varer du har fortrudt.
 • Når du har din samlede ordrer klikker du “gå til kassen”.
 • Når du kommer til næste skærmbillede indtaster du adresseoplysninger og du har også mulighed for at indtaste en anden leveringsadresse, hvis du vil have pakken leveret på jobbet eller et andet sted. Efterfølgende klikker du “Fortsæt til betaling”.
 • Herefter kommer du til det skærmbillede hvor du endeligt skal godkende din ordrer. Her kan du se alle varerne og beløbet for fragt. Du kan også se leveringsmetode og adressen.
 • Herefter klikker du “Godkend bestilling” og kommer til den side hvor du vælger betalingsmetode. Du kan betale med kreditkort. Hele transaktionen foregår på en krypteret linie direkte mellem dig og PBS, dine kortinformationer overføres ikke til os.

Den sidste side er din kvittering for at handelen er gået igennem. Den kan du vælge at printe, men du modtager også en med de samme oplysninger på e-mail.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Perlanda Medical/Aphrocelina.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Perlanda Medical/Aphrocelina.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Perlanda Medical/Aphrocelina.dk har stillet dig i udsigt.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt/er bedes du venligst kontakte kundeservice på følgende på email webshop@warbergklinikken.dk

Warberg Loyalty:

Abonnement i Warberg Klinikken

Warberg Klinikken er en kosmetisk kirurgisk klinik, som blandt andet tilbyder injektionsbehandlinger. Vi ønsker at oprette medlemsskab til vores loyalty klub. Som medlem af vores loyalty klub får medlemmet 40% rabat på alle injektionsbehandlinger med botox og hyaluronsyre, samt Radiesse. Medlemmerne får desuden op til 40% rabat på produkterne i vores webshop.

Nedenfor ser anføres Warberg Klinikkens priser, vilkår og abonnementsbetingelser:

Generelt

 • Alle sundhedsfaglige regler skal overholdes, og der skal blandt andet altid foretages forundersøgelse, før et abonnement kan tilkøbes, ligesom medlemmet accepterer journalføring af alle behandlinger.
 • Medlemmet accepterer, at Warberg klinikken opbevarer personoplysninger om medlemmet til brug for medlemskabet, og at disse opbevares i mindst 5 år efter abonnementet udløb. Oplysningerne kan kun benyttes til det formål, hvortil de er indsamlet, det vil sige for at sikre sundhedsfaglige krav til journalisering og standarder samt for gennemførelsen af abonnementet, herunder at komme i kontakt med medlemmet, sørge for betaling og sikre aftaler mv. med medlemmet.
 • Medlemmet er ansvarligt for at Warberg klinikken altid har opdaterede og korrekte personoplysninger og e-mailadresse.
 • Tilmelding foregår ved personligt fremmøde hos i Warberg klinikken og kan ikke foretages online.
 • Det er et krav at medlemmet er fyldt 18 år.
 • Abonnementet er strengt personlig og kan ikke overdrages til andre.
 • Ved oprettelsen af medlemskabet accepterer medlemmet nærværende medlemsbetingelser.

Priser og betaling

 • Oprettelse af medlemsskab engangsbeløb kr. 399.
 • Månedlig abonnementsgebyr kr. 125.
 • Betaling: abonnementet skal trækkes via vores abonnement betalingsløsning i Bambora og pengene hæves hver måned til d. 1.
 • Warberg klinikken gør opmærksom på at abonnementet er uopsigeligt i den første periode, jf. nærmere herom under § 4.

Prisregulering

Warberg klinikken forbeholder os ret til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for medlemskab. Ændringerne kan forekomme i nedenstående situationer:

 • Bortfald af eventuelle rabataftaler, tilknyttet medlemskabet
 • Klinikken foretager større investeringer for at forbedre din oplevelse som patient, det kan blandt andet være i nyt udstyr, mere personale, opdateringer, udskiftning og modernisering af udstyr og/eller faciliteter samt udvidelse med flere klinikker.
 • Priserne reguleres som følge af markedsforholdene og samfundsudviklingen, herunder pga. øgede omkostninger og inflation, indførelsen af nye lovgivningsmæssige krav, vedtagelsen af nye medarbejderoverenskomster mv.
 • Niveauet af prisstigningen vil blive fastsat forholdsmæssigt ud fra Warberg klinikkens forøgede omkostninger.

Ændringer i Warberg Klinikkens medlemsbetingelser kan forekomme i følgende situationer:

 • Det er nødvendigt for at sikre at Warberg Klinikken overholder lovgivningen
 • Nye faktiske eller privatretlige forhold nødvendiggør en ændring af medlemsbetingelserne.
 • Uvæsentlige ændringer til priser, vilkår og betingelser vil blive varslet ved opslag i klinikken og på vores hjemmeside samt i nogle tilfælde på instagram.
 • Væsentlige ændringer til priser, vilkår og betingelser vil blive varslet minimum 30 dage før ændringerne træder i kraft pr. e-mail, ved opslag i klinikken og på vores hjemmeside. Vær opmærksom på bindingsperioden og på opsigelsesvarslet såfremt du ikke ønsker at fortsætte medlemskabet med de nye væsentlige ændringer.

Bindingsperiode

Abonnementet er uopsigeligt i de første 9 mdr. efter indmeldelsen.

Abonnementet kan dog stilles i bero såfremt behandling med ovenstående af lægelige eller rimelige personlige grunde er umulig. Abonnementet kan i sådanne tilfælde sættes i bero i op til 24 mdr.

Som grunde for at sætte abonnementet i bero kan nævnes: graviditet, sygdom, udlandsophold mv.

Opsigelse

Du kan til enhver tid efter udløbet af de første 9 måneder opsige dit medlemskab af Warberg klinikkens loyalty klub med det gældende opsigelsesvarsel. Medlemskabet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned.
Husk ved opsigelsen at oplyse os om dit fornavn, efternavn og fødselsdato samt evt. medlemsnummer.
Opsigelse skal ske skriftlig og sendes til e-mailadressen: info@warbergklinikken.dk

Warberg klinikken forbeholder sig retten til at opsige dit medlemskab med én måneds varsel til udgangen af en måned.

Lovvalg og værneting

Alle behandlinger og køb er underlagt dansk ret.

Eventuelle uenigheder som ikke kan afgøres i mindelighed afgøres ved de danske domstole med Københavns byret som værneting.

Kosmetiske behandlinger er omfattet af Patientforsikringens dækningsområde og der skal derfor tegnes forsikring for alle private forsikringer. Behandlingerne er omfattet af klage og erstatningsloven.

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
5

Brazilian buttlift 

5

Belt lipectomi

Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Brynløft
5
Ørekorrektion
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Maveskindsoperation
Mommy Makeover

Spar 40% på alle kosmetiske skønhedsbehandlinger

Bliv medlem af Warberg Loyalty og få 40% rabat på alle injektionsbehandlinger, så ofte* og så længe DU ønsker.

Som medlem får du også op til 40% på udvalgte produkter i vores webhsop. 

You have Successfully Subscribed!