Warberg Klinikkerne

Hvidovre

Stamholmen 193F, 2.th, 2650 Hvidovre
I klinikken i Hvidovre foretager vi både kirurgi og injektionsbehandlinger. Klinikken er nyistandsat i 2019 og er meget lys og rummelig. På trods klinikkens størrelse på 330kvm findes stadig den samme hyggelige og varme stemning som i vores andre klinikker. Kommer du for at prøve implantater til en brystforstørrende operation, har vi et “prøverum” hvor du kan give dig god tid til at beslutte dig for den rigtige størrelse. Der er gode og gratis parkeringsforhold hele døgnet. Klinikken ligger lige ved afkørsel 21 på Amagermotorvejen og dermed nem at komme til, uanset hvor du kommer fra. Benytter du offentlig transport, kan du fra Friheden station tage bus nr 200S. Klinikken er beliggende på 2. Sal med elevator.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18

København K

Hyskenstræde 16, 1.sal, 1207 København K
I hjertet af København, et stenkast fra Strøget, finder du vores hyggelige klinik. Ankommer du i bil kan du anvende parkeringshusene i Magasin og llum eller parkere i Nybrogade langs kanalen. Kommer du med tog er der ca. 10 minutters gang fra Nørreport station, eller 15 min. fra Hovedbanegården. I sommeren 2019 åbner metrostation på Gammel Strand, som ligger få minutters gang fra klinikken. Derudover er der mange nærliggende busruter.

Klinikken er indrettet i en gammel herskabslejlighed, hvilket giver en hyggelig og hjemlig stemning. Kommer du i god tid, kan du sidde og nyde en kop kaffe og læse et blad. Hvis du er i kørestol, eller har en barnevogn med, gøres du opmærksom på, at klinikken ligger på 1. sal. Når du booker kan du skrive en kommentar, hvis du har brug for støtte ved trappen. Alternativt kan vi henvise til vores klinikker i Hørsholm, eller Vordingborg for nem tilgængelighed. Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18

Hørsholm

Usserøde Kongevej 31, Baghuset th. 2970 Hørsholm
Klinikken i Hørsholm er beliggende mellem Hørsholm Midtpunkt og Kongevejs Centret. Vi har egen parkeringsplads lige foran klinikken, hvor du kan parkere gratis. Kommer du med bus, stopper buslinje 150S få minutters gang fra klinikken. Vi har indrettet klinikken i et lille hyggeligt hus med tilhørende gårdhave.

Hvis vejret tillader det, er du velkommen til at benytte den også. Kommer du i god tid, kan du sidde og nyde en kop kaffe og læse et blad. Der er nem adgang for både kørestole og barnevogne. Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18

Disclaimer
Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Øvre ansigt

5
Rynker i panden
5
Behandling af øreflipper
5
Udhulede tindinger
5
Rynker i bryn
5
Kragetæer
5
Øjenbrynsløft

Nedre ansigt

5
Fyldige læber
5
Rygerynker ved læber
5
Læbekant
5
Løft af mundvigene
5
Flydende facelift
5
Kæbelinje
5
Marionetlinjer
5
Hageforstørrelse
5
Kæbereduktion

Mellem ansigt

5
Korrektion af næse
5
Rynker på næsen
5
Gummy smile
5
Poser/ render under øjnene
5
Kinder og kindben
5
Nasolabial
Krop og andre behandlinger
5
Bh-deller
5
Bananaroles
5
Håndrygge
5
Håndsved
5
Nakkesved
5
Tænderskæren
5
Svedtendens i armhulen
5
Neurotox og filler
5
Infuzion system
Infuzion System
Fyldige læber
Rynker i panden
Brystoperationer
5
Brystoperation
5

Brystforstørrelse (BFO)

5
Brystreduktion
5
Fjernelse af brystimplantater
5
Brystløft
5
Mandlig brystudvikling
Fedtsugning
5
Fedtsugning
5
Hudreduktion
5
Fedttransplantation
Mindre indgreb
5
Arkorrektion
5
Fjernelse af modermærke
5
Fjernelse af tatoveringer
5
Fjernelse af svedkirtler
Ansigtskirurgi
5
Ansigtskirurgi
5
Ansigtsløftning
5
Trådløft
5
Øjenlågsoperation
5
Ørekorrektion
Maveskindsoperation
Mommy Makeover