København K

Hyskenstræde 16, 1.sal, 1207 KBH K

I hjertet af København, et stenkast fra Strøget, finder du vores hyggelige klinik. Ankommer du i bil kan du anvende parkeringshusene i Magasin og llum eller parkere i Nybrogade langs kanalen. Kommer du med tog er der ca. 10 minutters gang fra Nørreport station, eller 15 min. fra Hovedbanegården. I sommeren 2019 åbner metrostation på Gammel Strand, som ligger få minutters gang fra klinikken. Derudover er der mange nærliggende busruter.

Klinikken er indrettet i en gammel herskabslejlighed, hvilket giver en hyggelig og hjemlig stemning. Kommer du i god tid, kan du sidde og nyde en kop kaffe og læse et blad. Hvis du er i kørestol, eller har en barnevogn med, gøres du opmærksom på, at klinikken ligger på 1. sal. Når du booker kan du skrive en kommentar, hvis du har brug for støtte ved trappen. Alternativt kan vi henvise til vores klinikker i Hørsholm, eller Vordingborg for nem tilgængelighed. Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18

Hørsholm

Usserøde Kongevej 31, Baghuset th. 2970 Hørsholm

Klinikken i Hørsholm er beliggende mellem Hørsholm Midtpunkt og Kongevejs Centret. Vi har egen parkeringsplads lige foran klinikken, hvor du kan parkere gratis. Kommer du med bus, stopper buslinje 150S få minutters gang fra klinikken. Vi har indrettet klinikken i et lille hyggeligt hus med tilhørende gårdhave. Hvis vejret tillader det, er du velkommen til at benytte den også. Kommer du i god tid, kan du sidde og nyde en kop kaffe og læse et blad. Der er nem adgang for både kørestole og barnevogne. Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18

Vordingborg

Algade 53, 4760 Vordingborg

Klinikken ligger lige bag Vordingborg gågade. Der er adgang til klinikken både fra gågaden og fra den store parkeringsplads ved Valdemarstien. Ankommer du i bil kan du parkere gratis i 2 timer. Kommer du med toget, er der ca. 5 min. gang til klinikken. Huset har tidligere været indrettet til tandlægeklinik, men anvendes nu primært af Warberg Klinikken.

Der er nem adgang for både kørestole og barnevogne fra indgangen på parkeringspladsen. Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider: Konsultation efter aftale Man-tors 9-20, Fredag 9-18