PDO-tråde

PDO-tråde

PDO tråde henvender sig til dem der drømmer om et løft men ikke ønsker en kirurgisk løsning. PDO tråde kan bruges til løft og fylde overalt på ansigt og krop. 

 Behandlingerne foretages ambulant under brug af lokalbedøvelse og tager ca. 30-45 min. De opnåede resultater opfattes ikke som permanente og holdbarheden som regel 2 år eller længere. PDO trådene er særligt velegnet til mindre korrektioner.

PDO-tråde

 • Brynløft
 • Foxy eyes
 • Løft af underansigt
 • Løft af kinder
 • Halsløft
 • Maveskind
 • brystløft
 • Balleløft
 • Venusbjerg

Tråden er tyndere end et hårstrå og består af polydioxanon (derfra PDO), der har været brugt i over tyve år i kirurgien. Trådene stimulerer produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver en synlig hudforyngelse. Trådene kan bruges til at lave et helt facelift, eller til dele af ansigtet, fx brynløft, kæbelinje eller læbeløft. Trådløft er i modtætning til kirurgi, med kortvarig restitution.

Trådløft må kun udføres af en uddannet, facelift-certificeret plastikkirurg og inden behandlingen, skal du til en obligatorisk forundersøgelse.

Ønsker du et langsigtet resultat som holder i mere end et til to år, anbefaler vi en kombination af et trådløft og kirurgi, vores såkaldte hybrid facelift.

Behandlingen tager ca. 30-45 minutter og udføres ved at indsætte en tynd nål med en indlagt tråd under huden. Selve tråden kommer i en kanyle, som er stump i spidsen, således at den ikke kan overskære vigtige strukturer, som nerver og vigtige blodkar. Når tråden har den korrekte placering, trækkes nålen retur og tråden forbliver liggende. Herefter trækkes i tråden og huden kommer i den ønskede position.

Før/efter billeder


 • Image
 • Image
 • Image

Brug for
mere info?

Find FAQ og meget mere omkring selve behandlingen på vores Patientinfo side.

Om vores
skønhedslinik

På vores skønhedsklinik får du professionelle skønhedsbehandlinger i højeste kvalitet. Vi har fokus på at skabe naturlige resultater på vores skønhedsklinik, og giver dig altid en professionel og personlig vejledning. Vi lægger stor vægt på at du får en personlig vejledning uanset hvilken behandling du ønsker.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder at vi kun har dygtige, professionelle behandlere ansat på vores klinik. Du vil altid komme til forundersøgelse 48 timer før en given behandling. Du er sikret den samme professionelle behandler hver gang. Det betyder at du kan føle dig tryg i dine behandlingsforløb.


 • Naturlige resultater

 • Behandlinger der bemærkes, men ikke ses

 • God vejledning

 • Professionelt resultat

 • Fremhæver din naturlige skønhed

 • Altid i sikre hænder

Vigtig information om
vores plastikkirurgisk klinik

På Warberg Klinikken, sørger vi for professionelle behandlinger, til rimelige priser, så alle kan være med. Lad os hjælpe dig med at komme dine rynker til livs. Vi guider dig fra start til slut, derfor kan vi også garantere dig et godt resultat hver gang. Behandlinger af rynker og behandlinger for mere fylde i ansigtet, er kommet for at blive, da behandlingerne er effektive og optimerer dit udseende hurtigt.

Forundersøgelsen starter med, at du taler med plastikkirurgen om eventuelle ønsker du har omkring indgrebet. Efterfølgende, vil du blive undersøgt, så det kan afgøres, hvilken behandling, der vil give de bedste resultater. Når dette er bestemt, vil du blive informeret om forløbet fra før til efter operationen.

Du får en betænkningstid på mindst 1 uge, efter forundersøgelsen, før den endelige aftale om operationen er gældende.

Når du ankommer til Warberg Klinikken på operationsdagen, bliver du modtaget af din sygeplejerske og vist til den rette stue. Her får du udleveret det operationstøj som du skal have på under indgrebet. Herefter bliver du tilset af vores anæstesilæge, der vil informere dig om bedøvelsen og give dig den rette medicin, som forberedelse til operationen.


Din plastikkirurg vil herefter foretage den nødvendige optegning på huden. Derefter bliver du ført til operationsstuen, hvor operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske venter dig.

Efter operationen bliver du transporteret af vores plastikkirurg og sygeplejerske til opvågningsafsnittet, hvor du kommer under observation af vores sygeplejersker. Her vil du ligge indtil du er vågen nok til at komme på sengestue.


Under operationen vil du få lagt lokalbedøvelse, som skal sørge for, at du får relativt få smerter de første timer efter operationen. Løbende, som lokalbedøvelsen aftager, vil din sygeplejerske sørge for smertestillende medicin, så dine smerter holdes på et minimum.

Kontakt
Warberg Klinikken

Telefon 71 747 444

E-mail info@warbergklinikken.dk

Warberg Hvidovre

Stamholmen 193F, 2.th 2650 Hvidovre

Ved kosmetiske behandlinger og skønhedsoperationer, tages der forbehold for, at resultater kan variere i forhold til den behandledes udgangspunkt. Enhver klient vil have et unikt udgangspunkt, hvilket betyder at resultatet efter en behandling altid vil variere i forhold til dette. Vi garanterer professionel behandling af uddannet personale, men kan ikke garantere at slutresultatet er sammenligneligt med andre personers resultater af samme behandling. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og vil altid skabe de bedst mulige resultater ud fra dette.

Copyright © Warberg Klinikken.